x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

ACME Animation Factory - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

ACME Animation Factory is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 9.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot ACME Animation Factory

Afbeelding voor  ACME Animation Factory

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Simulatie
Uitgebracht:1995
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:SNES Mouse
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  ACME Animation Factory

Afbeeldingen

ACME Animation Factory: Afbeelding met speelbare characters
Gebruik al deze prachtige kleuren om de mooiste tekening te maken die er is!
Gebruik al deze prachtige kleuren om de mooiste tekening te maken die er is!
Als je veel tijd en moeite hier in steekt kan je prachtige dingen maken zoals dit!
Als je veel tijd en moeite hier in steekt kan je prachtige dingen maken zoals dit!
Speel als de Looney Tunes-helden <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Daffy_Duck_The_Marvin_Missions target = _blank>Daffy Duck</a> en <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Bugs_Bunny_Rabbit_Rampage target = _blank>Bugs Bunny</a>!
Speel als de Looney Tunes-helden Daffy Duck en Bugs Bunny!
Beoordelingen voor   ACME Animation Factory

Beoordelingen ACME Animation Factory

1 beoordeling - cijfer 5,0

1554
26 jaar
Creatief idee, maar uitvoering minder
ACME Animation Factory voor de SNES is een creatieve en ambitieuze, maar beperkte game die je je eigen geanimeerde cartoons laat maken. Het biedt een reeks hulpmiddelen zoals teken- en schilderopties, een muziekeditor en animatie pre-sets. De interface is eenvoudig en toegankelijk.

Helaas vormen beperkte kleuropties en animatieframes struikelblokken, die het moeilijk maken om echt complexe of vloeiende animaties te creëren.

Hoewel het een unieke en leuke ervaring biedt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in animatie, kan het gebrek aan diepgang en technische beperkingen het snel repetitief maken. Al met al is ACME Animation Factory een charmante titel met een niche aantrekkingskracht, ideaal voor een korte creatieve uitlaatklep.
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Wowie! Welkom bij de Fantastische wereld van ACME Animation Factory voor de Super Nintendo! Deze game is een echte traktatie voor iedereen die dol is op tekenen, kleuren en de klassieke Looney Tunes karakters. In dit spel krijg je de kans om je eigen cartoons te maken met behulp van je favoriete Looney Tunes vrienden zoals Bugs Bunny, Daffy Duck en Tweety. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten door zelf scènes te tekenen, kleuren en animaties toe te voegen. Het is alsof je je eigen tekenfilmstudio runt, hoe Tof hè!

Historische Context


ACME Animation Factory werd uitgebracht in 1994, een tijd waarin de Super Nintendo al een gevestigde naam was in de wereld van gaming. De game bood iets unieks door spelers in staat te stellen hun eigen animaties te creëren, wat een noviteit was voor die tijd. Hoewel het geen traditionele game is met levels en eindbazen, heeft het toch een speciaal plekje in het hart van veel gamers en tekenliefhebbers veroverd. Het was een van de weinige games die zich richtte op creativiteit en artistieke expressie.

Recensies van Experts


"ACME Animation Factory is een unieke en Fantastische ervaring voor iedereen die van tekenen en animatie houdt. Het biedt een creatieve uitlaatklep die je niet vaak ziet in games uit die tijd." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge kunstenaars en fans van de Looney Tunes. Of je nu een kind bent dat graag tekent of een volwassene die nostalgische herinneringen heeft aan de Looney Tunes, ACME Animation Factory biedt urenlang creatief plezier. Verzamelaars van unieke en creatieve SNES games zullen deze titel ook zeker waarderen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de creatieve vrijheid in ACME Animation Factory, dan vind je Mario Paint voor de Super Nintendo zeker ook leuk! Net als ACME Animation Factory, laat Mario Paint je creatief zijn met tekenen en muziek maken. En vergeet niet, bij MarioSNES.nl krijg je 6 maanden garantie op de werking van al onze producten. Fantastisch, toch?
ACME Animation Factory

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor ACME Animation Factory

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor ACME Animation Factory... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.