x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

ActRaiser - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

ActRaiser is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 51.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot ActRaiser

Afbeelding voor  ActRaiser

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Simulatie
Uitgebracht:1992
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  ActRaiser

Afbeeldingen

Je speelt als &quote;The Master&quote;, een soort van god gewapend met een vlijmscherp zwaard!
Je speelt als "e;The Master"e;, een soort van god gewapend met een vlijmscherp zwaard!
ActRaiser: Screenshot
afbeeldingen voor ActRaiser
ActRaiser plaatjes
Beoordelingen voor   ActRaiser

Beoordelingen ActRaiser

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

1554
26 jaar
Innovatieve mix van actie en simulatie!
ActRaiser voor de SNES is een unieke combinatie van actie en simulatie. De game onderscheidt zich door innovatieve gameplay en een boeiend verhaal. Je speelt als een goddelijk wezen, de Meester, die ontwaakt om een wereld te redden van het kwaad.

De game bestaat eigenlijk uit twee verschillende fasen die zich steeds afwisselen: de side-scrolling actie waarin je demonen verslaat en platformuitdagingen trotseert, en de simulatiefase waarin je steden opbouwt en bewoners helpt met hun problemen.
Lees meer...

De actie-elementen zijn goed uitgevoerd met responsieve besturing en gevarieerde vijanden, terwijl de simulatiefase verrassend diepgaand is, waarbij je steden beheert, natuurkrachten gebruikt en met engelen communiceert. De grafische stijl en soundtrack, gecomponeerd door de legendarische Yuzo Koshiro, zorgen voor extra sfeer van het spel.

Ondanks de relatief korte speelduur biedt ActRaiser een toffe speelervaring. De innovatieve mix van genres maken het tot een klassieker op de SNES.
Verberg.
Cijfer:
8,0

11100
31 jaar
Leuke side scroller!
ActRaiser, uitgebracht op 16 december 1990 in Japan, is een sidescroller plaformer.

Het spel valt onder het actiegenre, en jij speelt als THE MASTER! Echter bestuur je deze niet direct, maar via een engel door diverse werelden.

Ik vind het een leuk spel en check vooral ook het vervolg ActRaiser 2! Vrij lastig om uit te spelen!
Cijfer:
8,0

510
25 jaar
Een goddelijke ervaring
ActRaiser is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Quintet en uitgegeven door Enix voor de SNES. Het spel combineert 2D-actie-platforming-segmenten met simulatie-elementen waarin de speler een goddelijke kracht heeft om een stedenbouwsimulatie te beheren en te verbeteren. De gameplay is uitdagend, de muziek is indrukwekkend en de grafische stijl is levendig. ActRaiser is een unieke en meeslepende ervaring die het verkennen waard is.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! ActRaiser is een Fantastische game die een unieke mix biedt van actie en stadsbouwsimulatie. Je speelt als de goddelijke "Meester" die de wereld moet redden van kwade krachten. In de actie-segmenten vecht je tegen vijanden in platformachtige levels, terwijl je in de simulatie-segmenten steden bouwt en je bevolking helpt groeien. Ontwikkeld door Quintet en uitgegeven door Enix (nu Square Enix), deze game combineert spannende gameplay met strategische elementen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


ActRaiser kwam uit in 1990 en was een van de eerste games die de mogelijkheden van de Super Nintendo liet zien. Het was revolutionair vanwege zijn unieke combinatie van genres en heeft een blijvende impact gehad op de game-industrie. De game was zo populair dat er in 1993 een vervolg kwam, ActRaiser 2, hoewel deze meer gericht was op actie en minder op stadsbouw.

Recensies van Experts


"ActRaiser is a brilliant blend of action and simulation that was ahead of its time." - IGN
"With its unique gameplay and memorable soundtrack, ActRaiser remains a classic." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van zowel actie als strategische spellen. Als je houdt van games als SimCity maar ook graag platformers speelt, dan is ActRaiser echt iets voor jou! Ook verzamelaars van retro games zullen deze titel geweldig vinden vanwege zijn historische betekenis en unieke gameplay.

Vergelijkbare Games


Als je ActRaiser leuk vindt, zou je ook moeten kijken naar Soul Blazer en Illusion of Gaia, beide ook ontwikkeld door Quintet. Andere aanbevelingen zijn SimCity voor de SNES en de Castlevania-serie voor actie-liefhebbers.

Ik ben Mr M., en in mijn vrije tijd speel ik graag oude klassiekers zoals ActRaiser. Het is zo leuk om de wereld te redden en steden te bouwen, en ik doe dat altijd met een grote glimlach! Fantastisch, toch?
ActRaiser

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor ActRaiser

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor ActRaiser... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.