x HomeWinkelZoekenNintendo SwitchNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
Mario SNESZoeken in alle SNES All-in-1 pagina's op: losse disc

1 zoekresultaat:

Super Mario World
Mario voor het eerst in samenwerking met Yoshi!
Super Mario World werd uitgebracht in 1992 en was het 1e spel beschikbaar op de Super Nintendo! De game werd namelijk geleverd bij het systeem en bracht nieuwe verrassende elementen met zich mee namelijk het voortbewegen en besturen van Yoshi!

Het verhaal: Princess Peach word ontvoerd door Bowser en Mario moet haar redden door zich een weg te banen in de toch nog wel eens lastige levels. In deze strijd komt mario 7 van bowsers ’kinderen’ tegen die allemaal verslagen moeten worden. Elke baby Bowser heeft een ei van Yoshi ontvreemd. En daar waar we allemaal de groene Yoshi kennen beschikt deze game ook over verschillende kleuren Yoshi’s met verschillende eigenschappen!

De game was een groot succes er werd dunnetjes overgedaan op de Gameboy Advance onder de naam Super Mario World: Super Mario Advance 2.

Met dit spel heb je veel plezier voor weinig geld, een losse spel is relatief goedkoop. Een compleet exemplaar is weliswaar lastiger te vinden.
Thuiswinkel Waarborg