x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Super Mario World - SNES All in 1!

Kopen:

Super Mario World Compleet
Bestel vanavond, maandag in huis.
91.99
€ 78.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario World
Bestel vanavond, maandag in huis.
27.49
23.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario World
Bestel vanavond, maandag in huis.
27.49
€ 19.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario World Lelijk Eendje
Bestel vanavond, maandag in huis.
27.99
€ 19.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Bestel vanavond, maandag in huis.
€ 32.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vanavond, maandag in huis.
32.49
€ 24.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario World

Afbeelding voor  Super Mario World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1992
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496980337
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario World

Afbeeldingen

Dit spel voegde als eerste de mogelijkheid toe om op Yoshi te zitten
Dit spel voegde als eerste de mogelijkheid toe om op Yoshi te zitten
Speel in 70+ lastige levels met variërende thema’s en gebieden!
Speel in 70+ lastige levels met variërende thema’s en gebieden!
Door alle Yoshi-munten te verzamelen speel je extra levels vrij!
Door alle Yoshi-munten te verzamelen speel je extra levels vrij!
Super Mario World was Mario’s eerste platformer op de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>SNES</a>!
Super Mario World was Mario’s eerste platformer op de SNES!
Beoordelingen voor   Super Mario World

Beoordelingen Super Mario World

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1248
21 jaar
Herbeleefd mijn jeugd!
Dit is een van de leukste uit de lijn van Mario-spellen. Dit is allemaal voorafgaand aan de 3D-graphics en al die dingen die games gecomplexeerd maken met camerahoekproblemen en zo. Deze game maakt alleen echt gebruik van 3 knoppen, de A-, B- en Y-knoppen. Het is voor het grootste deel eenvoudig, maar er zijn ook gebieden die een beetje uitdagend zijn.
Super Mario World is eenvoudig en leuk, veel games zouden zo moeten zijn. De enige game die dit in klassiek Mario kan verslaan, is waarschijnlijk Super Mario Bros 3 op de NES of op de SNES met het Super Mario All Stars-pakket.
Cijfer:
8,0

1708
26 jaar
Super besturing!
Een van de beste simpelste en leukste Mario spellen die ooit gemaakt is. In dit avontuur ga je voornamelijk met Yoshi op pad door de verschillende levels. De besturing werkt top waardoor je er veel plezier aan zult hebben.
Naast zomaar elk level uit te spelen zijn er bepaalde levels waar je geheime locaties mee vrij speelt. Deze zijn zeker de moeite om te vinden! Meestal leiden deze tot meer levens en punten.
Super Mario World
Cijfer:
9,5

11100
29 jaar
Mario voor het eerst in samenwerking met Yoshi!
Super Mario World werd uitgebracht in 1992 en was het 1e spel beschikbaar op de Super Nintendo! De game werd namelijk geleverd bij het systeem en bracht nieuwe verrassende elementen met zich mee namelijk het voortbewegen en besturen van Yoshi!

Het verhaal: Princess Peach word ontvoerd door Bowser en Mario moet haar redden door zich een weg te banen in de toch nog wel eens lastige levels. In deze strijd komt mario 7 van bowsers ’kinderen’ tegen die allemaal verslagen moeten worden. Elke baby Bowser heeft een ei van Yoshi ontvreemd. En daar waar we allemaal de groene Yoshi kennen beschikt deze game ook over verschillende kleuren Yoshi’s met verschillende eigenschappen!

De game was een groot succes er werd dunnetjes overgedaan op de Gameboy Advance onder de naam Super Mario World: Super Mario Advance 2.

Met dit spel heb je veel plezier voor weinig geld, een losse spel is relatief goedkoop. Een compleet exemplaar is weliswaar lastiger te vinden.
Cijfer:
9,6
Lees meer beoordelingen.

1032
25 jaar
Samen met Yoshi
In Super Mario World ga je samen met Mario en Yoshi aan de slag! Je gaat met zijn tweetjes de uitdagingen van alle levels aan. Het spel is zeker een leuke uitbreiding op de Super Mario Bros spellen!

Ik kan ook dit spel uren blijven spelen op de SNES! Het is en blijft een geweldig spel voor jong en oud.
Cijfer:
10

17 jaar
Een tijdloze klassieker!
Ondertussen staat Super Mario World bekend als een klassieker, en dat is voor goede redenen! Het is het ideale SNES spel! Het spel is een ouderwetse platformer van een kwaliteit die je van Nintendo gewent bent!

Het grootste voordeel aan dit spel is dat er opslag punten op veel plekken zitten! Dus je kan je SNES gewoon uit zetten en later verder gaan! Dit is in mijn mening een van de top 3 Mario spellen!
Cijfer:
8,5

25 jaar
Rij op Yoshi en verzamel die mushrooms!
Super Mario World is een must-have in ieders game collectie. Een heerlijke platformer op een van de meest succesvolle franchises van Nintendo. Versla bowser en red de prinses!
Cijfer:
9,0

350
22 jaar
Geweldige Mario-game op de SNES
Super Mario World voor de SNES is een absolute klassieker van een game. Het verhaal is een typisch Mario-avontuur waarbij je de prinses moet redden uit de handen van Bowser.
De gameplay is ongeëvenaard voor die tijd, met veel variatie in levelontwerp en power-ups. De nieuwe cape feather is een welkome toevoeging en maakt het spel nog uitdagender. De geïntroduceerde Yoshi is een geweldige sidekick en maakt het spel nog leuker.
Het is een game die je keer op keer blijft spelen en de uitdagingen worden steeds moeilijker naarmate je verder komt in het spel.
Al met al is Super Mario World een absolute must-have voor elke fan van platformgames en een echte klassieker op de SNES.
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
De beste in de Mario Bros.-serie!
"Super Mario World" is een tijdloze klassieker die het platformgenre heeft gedefinieerd. Uitgebracht voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES), introduceerde het spelers aan Yoshi, Mario's dinosaurus metgezel, en de levendige wereld van Dinosaur Land. Met inventief levelontwerp, pakkende muziek en de introductie van de Super Feather power-up, blijft het spel een hoogtepunt binnen de Mario-serie. De erfenis ervan houdt stand, waardoor het een must-play is voor zowel nostalgische gamers als degenen die het voor het eerst ontdekken.
Cijfer:
9,3
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Fantastisch nieuws voor alle Super Nintendo-fans! Super Mario World is een van de meest iconische en geliefde games ooit gemaakt. In deze game volgen we Mario en Luigi op een spannend avontuur om Princess Toadstool te redden van de kwaadaardige Bowser en zijn Koopalings. Deze game introduceert de schattige dinosaurus Yoshi, Mario's trouwe metgezel, die hem helpt door vijanden op te eten en speciale krachten te verkrijgen. Met meer dan 70 levels vol geheimen, power-ups en uitdagende platformactie, biedt Super Mario World urenlang speelplezier. Ontwikkeld door Nintendo en uitgebracht in 1990, blijft deze game een tijdloze klassieker.

Historische Context


Super Mario World werd oorspronkelijk uitgebracht als een launch title voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) en was een doorslaand succes. Het zette de standaard voor platformgames en introduceerde veel elementen die in latere Mario-games terugkeerden. De game werd geprezen om zijn kleurrijke graphics, innovatieve gameplay en de introductie van Yoshi. Door de jaren heen is Super Mario World meerdere keren opnieuw uitgebracht, waaronder op de Game Boy Advance en via de Virtual Console op verschillende Nintendo-platforms.

Recensies van Experts


"Super Mario World is a masterpiece of game design and execution. It stands as one of the greatest video games of all time." - IGN
"With its tight controls, inventive level design, and charming visuals, Super Mario World remains as fun today as it was when it first released." - GameSpot

Iets voor jou?


Super Mario World is een must-have voor elke fan van platformgames en retro-gaming. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar een nostalgisch avontuur, of een nieuwe speler die de magie van Mario voor het eerst wil ervaren, deze game zal je niet teleurstellen. Ook verzamelaars van Nintendo-games zullen deze klassieker graag aan hun collectie toevoegen. En natuurlijk, mijn beste vriend Yoshi heeft hier een glansrol, wat het nog leuker maakt!

Vergelijkbare Games


Als je Super Mario World leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Super Mario All-Stars te proberen. Deze collectie bevat geremasterde versies van de originele Mario-games en biedt nog meer platformactie en plezier. Een andere aanrader is Yoshi's Island, waar je opnieuw met Yoshi op avontuur gaat in een prachtig getekende wereld. En vergeet niet, bij MarioSNES.nl krijg je altijd 6 maanden garantie op de werking van de producten. Fantastisch, toch?
Super Mario World

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario World

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle secret exits
Super Dekker
4764
Ben jij ook opzoek naar alle secret exits in Super Mario World? Bekijk deze video en bekijk ze allemaal!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Super Mario World
Super Dekker
4764
15 jaar
Moeite met de eindbazen in Super Mario World? Geen probleem! Bekijk ze hier in deze video en leer ze allemaal een lesje!

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in Super Mario World
Super Dekker
4764
Bekijk hier heel wat glitches in Super Mario World in een leuke compilatie. Probeer ze zelf uit, het is super leuk om te doen! Veel succes!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Het spel in minder dan 30 minuten!
SurfingKyogre
1137
Zo ga je van het begin van het spel naar Bowser in minder dan 30 minuten.

Stap 1: Speel wereld 1 normaal uit. De gele Switch is NIET nodig hiervoor.

Stap 2: In het eerste level van wereld 2 pak je een Cape Feather door op een ’Super Koopa’ met een flitsende cape te springen. Vlieg nu richting het einde van het level en neem de geheime doorgang links-boven de finish.

Stap 3: Hierna volgt een simpel waterlevel. De geheime uitgang moet vrij makkelijk te vinden zijn. Ga hierna in het spookhuis. Zorg ervoor dat je je cape NIET verliest. In de tweede kamer neem je de P-Switch die aan de linker kant van de kamer staat naar rechts-boven. Aan de rechterkant van dit platform activeer je de P-Switch en ga je in de blauwe deur. Nu zal je het tegen de Big Boo moeten opnemen.

Stap 4: Nu is het tijd voor Star Road. Hier MOET je alle geheime ingangen vinden om verder te kunnen gaan. In het eerste level moet je door blokken breken. Zolang je aan de rechterkant blijft moet je de uitgang kunnen vinden. Hierna volgt weer een simpel waterlevel. Gebruik de baby Yoshi om snel aan de bovenkant van het level te zwemmen, todat je bij een muur met een pijp komt. Ga hier NIET in, maar ga eronder. Hier is de geheime uitgang. Het volgende level moet ook vrij simpel zijn. Gebruik de grijze P-Switch om verticaal te vliegen. Boven zal je de uitgang vinden. Het volgende level is het moeilijkste level van deze run, maar zolang je aan de onderkant blijft vliegen komt het goed. Dit level heeft wel wat oefening nodig als je het perfect wil spelen. Nu neem je de ster-warp en zal je in World Bowser terecht koken.

Stap 5: Nu is het tijd voor het laatste level. Neem eerst deur 2 en daarna deur 5. Hierna kom je in het laatste gedeelte terecht. Nadat dit voorbij is is het tijd voor het laatste gevecht tegen Bowser.

Stap 6: Gefeliciteerd! Je hebt Super Mario World uitgespeeld in een relatief korte tijd!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg