x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Super Mario World - SNES All in 1!

Kopen:

Super Mario World
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
21.49
€ 17.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario World
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
21.49
€ 19.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario World
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
21.99
15.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
34.49
€ 30.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
31.99
€ 28.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario World

Afbeelding voor  Super Mario World

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1992
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496980337

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Super Mario World

Afbeeldingen

Dit spel voegde als eerste de mogelijkheid toe om op Yoshi te zitten
Dit spel voegde als eerste de mogelijkheid toe om op Yoshi te zitten
Speel in 70+ lastige levels met variërende thema’s en gebieden!
Speel in 70+ lastige levels met variërende thema’s en gebieden!
Door alle Yoshi-munten te verzamelen speel je extra levels vrij!
Door alle Yoshi-munten te verzamelen speel je extra levels vrij!
Super Mario World was Mario’s eerste platformer op de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>SNES</a>!
Super Mario World was Mario’s eerste platformer op de SNES!
Beoordelingen voor  Super Mario World

Beoordelingen Super Mario World

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

1248
21 jaar
Herbeleefd mijn jeugd!
Dit is een van de leukste uit de lijn van Mario-spellen. Dit is allemaal voorafgaand aan de 3D-graphics en al die dingen die games gecomplexeerd maken met camerahoekproblemen en zo. Deze game maakt alleen echt gebruik van 3 knoppen, de A-, B- en Y-knoppen. Het is voor het grootste deel eenvoudig, maar er zijn ook gebieden die een beetje uitdagend zijn.
Super Mario World is eenvoudig en leuk, veel games zouden zo moeten zijn. De enige game die dit in klassiek Mario kan verslaan, is waarschijnlijk Super Mario Bros 3 op de NES of op de SNES met het Super Mario All Stars-pakket.
Cijfer:
8,0

1708
26 jaar
Super besturing!
Een van de beste simpelste en leukste Mario spellen die ooit gemaakt is. In dit avontuur ga je voornamelijk met Yoshi op pad door de verschillende levels. De besturing werkt top waardoor je er veel plezier aan zult hebben.
Naast zomaar elk level uit te spelen zijn er bepaalde levels waar je geheime locaties mee vrij speelt. Deze zijn zeker de moeite om te vinden! Meestal leiden deze tot meer levens en punten.
Super Mario World
Cijfer:
9,5

11100
29 jaar
Mario voor het eerst in samenwerking met Yoshi!
Super Mario World werd uitgebracht in 1992 en was het 1e spel beschikbaar op de Super Nintendo! De game werd namelijk geleverd bij het systeem en bracht nieuwe verrassende elementen met zich mee namelijk het voortbewegen en besturen van Yoshi!

Het verhaal: Princess Peach word ontvoerd door Bowser en Mario moet haar redden door zich een weg te banen in de toch nog wel eens lastige levels. In deze strijd komt mario 7 van bowsers ’kinderen’ tegen die allemaal verslagen moeten worden. Elke baby Bowser heeft een ei van Yoshi ontvreemd. En daar waar we allemaal de groene Yoshi kennen beschikt deze game ook over verschillende kleuren Yoshi’s met verschillende eigenschappen!

De game was een groot succes er werd dunnetjes overgedaan op de Gameboy Advance onder de naam Super Mario World: Super Mario Advance 2.

Met dit spel heb je veel plezier voor weinig geld, een losse spel is relatief goedkoop. Een compleet exemplaar is weliswaar lastiger te vinden.
Cijfer:
9,6
Lees meer beoordelingen.

1032
25 jaar
Samen met Yoshi
In Super Mario World ga je samen met Mario en Yoshi aan de slag! Je gaat met zijn tweetjes de uitdagingen van alle levels aan. Het spel is zeker een leuke uitbreiding op de Super Mario Bros spellen!

Ik kan ook dit spel uren blijven spelen op de SNES! Het is en blijft een geweldig spel voor jong en oud.
Cijfer:
10

17 jaar
Een tijdloze klassieker!
Ondertussen staat Super Mario World bekend als een klassieker, en dat is voor goede redenen! Het is het ideale SNES spel! Het spel is een ouderwetse platformer van een kwaliteit die je van Nintendo gewent bent!

Het grootste voordeel aan dit spel is dat er opslag punten op veel plekken zitten! Dus je kan je SNES gewoon uit zetten en later verder gaan! Dit is in mijn mening een van de top 3 Mario spellen!
Cijfer:
8,5

25 jaar
Rij op Yoshi en verzamel die mushrooms!
Super Mario World is een must-have in ieders game collectie. Een heerlijke platformer op een van de meest succesvolle franchises van Nintendo. Versla bowser en red de prinses!
Cijfer:
9,0

350
22 jaar
Geweldige Mario-game op de SNES
Super Mario World voor de SNES is een absolute klassieker van een game. Het verhaal is een typisch Mario-avontuur waarbij je de prinses moet redden uit de handen van Bowser.
De gameplay is ongeëvenaard voor die tijd, met veel variatie in levelontwerp en power-ups. De nieuwe cape feather is een welkome toevoeging en maakt het spel nog uitdagender. De geïntroduceerde Yoshi is een geweldige sidekick en maakt het spel nog leuker.
Het is een game die je keer op keer blijft spelen en de uitdagingen worden steeds moeilijker naarmate je verder komt in het spel.
Al met al is Super Mario World een absolute must-have voor elke fan van platformgames en een echte klassieker op de SNES.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario World

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Geheimen - 1 persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle secret exits
Super Dekker
4022
Ben jij ook opzoek naar alle secret exits in Super Mario World? Bekijk deze video en bekijk ze allemaal!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Super Mario World
Super Dekker
4022
15 jaar
Moeite met de eindbazen in Super Mario World? Geen probleem! Bekijk ze hier in deze video en leer ze allemaal een lesje!

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in Super Mario World
Super Dekker
4022
Bekijk hier heel wat glitches in Super Mario World in een leuke compilatie. Probeer ze zelf uit, het is super leuk om te doen! Veel succes!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Het spel in minder dan 30 minuten!
SurfingKyogre
1137
Zo ga je van het begin van het spel naar Bowser in minder dan 30 minuten.

Stap 1: Speel wereld 1 normaal uit. De gele Switch is NIET nodig hiervoor.

Stap 2: In het eerste level van wereld 2 pak je een Cape Feather door op een ’Super Koopa’ met een flitsende cape te springen. Vlieg nu richting het einde van het level en neem de geheime doorgang links-boven de finish.

Stap 3: Hierna volgt een simpel waterlevel. De geheime uitgang moet vrij makkelijk te vinden zijn. Ga hierna in het spookhuis. Zorg ervoor dat je je cape NIET verliest. In de tweede kamer neem je de P-Switch die aan de linker kant van de kamer staat naar rechts-boven. Aan de rechterkant van dit platform activeer je de P-Switch en ga je in de blauwe deur. Nu zal je het tegen de Big Boo moeten opnemen.

Stap 4: Nu is het tijd voor Star Road. Hier MOET je alle geheime ingangen vinden om verder te kunnen gaan. In het eerste level moet je door blokken breken. Zolang je aan de rechterkant blijft moet je de uitgang kunnen vinden. Hierna volgt weer een simpel waterlevel. Gebruik de baby Yoshi om snel aan de bovenkant van het level te zwemmen, todat je bij een muur met een pijp komt. Ga hier NIET in, maar ga eronder. Hier is de geheime uitgang. Het volgende level moet ook vrij simpel zijn. Gebruik de grijze P-Switch om verticaal te vliegen. Boven zal je de uitgang vinden. Het volgende level is het moeilijkste level van deze run, maar zolang je aan de onderkant blijft vliegen komt het goed. Dit level heeft wel wat oefening nodig als je het perfect wil spelen. Nu neem je de ster-warp en zal je in World Bowser terecht koken.

Stap 5: Nu is het tijd voor het laatste level. Neem eerst deur 2 en daarna deur 5. Hierna kom je in het laatste gedeelte terecht. Nadat dit voorbij is is het tijd voor het laatste gevecht tegen Bowser.

Stap 6: Gefeliciteerd! Je hebt Super Mario World uitgespeeld in een relatief korte tijd!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2023 Mario SNES