x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardware
Inkoop
Helden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Super Nintendo - SNES Hardware All in 1!

Kopen:

Super Nintendo Verkleurd
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 68.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Kleurverschil door ouderdom en zonlicht
Voeding + AV-kabel met scart blokje
Super Nintendo Losse Console Verkleurd
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 38.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Voeding + AV-kabel
Verkleurd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Nintendo

Afbeeldingen voor  Super Nintendo

Afbeeldingen

De Europese SNES controllers hebben mooie kleurtjes
De Europese SNES controllers hebben mooie kleurtjes
1CHIP SNES heeft geen puntjes en een serie nummer UP177 of hoger.
1CHIP SNES heeft geen puntjes en een serie nummer UP177 of hoger.
De SNES werd destijds geprezen om haar mooie graphics, en dat snap je zelfs vandaag de dag nog!
De SNES werd destijds geprezen om haar mooie graphics, en dat snap je zelfs vandaag de dag nog!
Beoordelingen voor   Super Nintendo

Beoordelingen Super Nintendo

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

5209
21 jaar
Tijdloze console
Review van Super Nintendo Entertainment System (SNES):

Het Super Nintendo Entertainment System (SNES) is een iconische console die de geschiedenis van videogames heeft gevormd. Oorspronkelijk uitgebracht in 1990, blijft de SNES een tijdloos stuk gaminghistorie dat nog steeds kan worden gewaardeerd door zowel nostalgische spelers als nieuwe generaties.
Lees meer...

Een van de meest opvallende kenmerken van de SNES is de uitstekende gamebibliotheek. Met klassiekers zoals Super Mario World, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, en vele anderen, biedt de SNES een indrukwekkende line-up die de tand des tijds heeft doorstaan. De spellen op de SNES zijn niet alleen technisch indrukwekkend voor die tijd, maar de gameplay en het ontwerp blijven nog steeds relevant en plezierig.

De controller van de SNES is een meesterwerk op zichzelf. Met zijn eenvoudige maar effectieve ontwerp, met de toevoeging van schouderknoppen en de iconische A, B, X en Y knoppen, ligt de controller comfortabel in de hand en is hij intuïtief te gebruiken. De SNES controller heeft bijgedragen aan de algehele speelbaarheid van de spellen op het platform.

Grafisch gezien was de SNES een enorme sprong voorwaarts ten opzichte van zijn voorganger. De 16-bit graphics zorgden voor kleurrijke en gedetailleerde sprites, waardoor games een visuele pracht kregen die tot dan toe ongekend was. Hoewel het niet kan wedijveren met de grafische pracht van moderne consoles, heeft de visuele stijl van de SNES nog steeds een charmante aantrekkingskracht.

Het geluid op de SNES is legendarisch, met iconische deuntjes en soundtracks die nog steeds worden gewaardeerd. De mogelijkheden van de SNES om muziek en geluidseffecten op een hoog niveau weer te geven, hebben bijgedragen aan de immersieve ervaring van de games.

Een aspect waar de SNES ook in uitblinkt, is de multiplayerfunctionaliteit. Met de mogelijkheid om extra controllers aan te sluiten, werd de SNES het middelpunt van menig speelavond met vrienden en familie.

Hoewel de SNES niet meer de nieuwste technologie biedt, blijft het een waardevolle aanvulling op elke gameverzameling. Met zijn rijke geschiedenis, geweldige games en tijdloze charme verdient het Super Nintendo Entertainment System zijn status als een van de meest geliefde gameconsoles aller tijden.
Verberg.
Cijfer:
9,0

1032
25 jaar
Beste spelcomputer
De SNES was mijn aller eerste spel computer en ik heb hem nog steeds! Het blijft, samen met de GameCube, de beste spel computer van Nintendo die er ooit gemaakt is!

Mocht je de spelcomputer voor de eerste keer kopen, is het zeker een aanrader! Natuurlijk is het een oude console, maar er zijn nog genoeg spellen en onderdelen verkrijgbaar!
Super Nintendo
Cijfer:
9,0

14 jaar
Cardridge blazen!
Toen ik deze snes op zolder vondt toen we gingen verhuizen legde mijn vader mij uit dat hij die vroeger had, ik wou hem een tijdje later gebruiken maar hij deed het niet, mijn docent natuurkunde was een echte retro gamer en had hem voor mij gerepareerd! Toen kwam ik thuis zette hem aan met donkey kong erin! En sinds dien begrijp ik het ’Cardridge blazen’ haha!
Super Nintendo
Cijfer:
8,9
Lees meer beoordelingen.

45
46 jaar
Super Service en verpakking
Gisteren een Nintendo PAL Super Nintendo besteld en binnen een dag al geleverd. Ondanks de corona-crisis toch binnen een dag geleverd en de SNES-spelcomputer en de toebehoren waren heel goed verpakt. Helemaal prima. Wel jammer dat de SNES vergeeld is, maar ja, dat komt door de tand des tijds.

Top bedrijf.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje SNES Hardware beschrijving Super Nintendo

Beschrijvingen

3 beschrijvingen

Wibert Huberts
973
Wat is een Super Nintendo?
De Super Nintendo Entertainment System (SNES) is uitgebracht in 1992 als opvolger van de Nintendo Entertainment System (NES). Deze spelcomputer is bedoelt om aan te sluiten op de tv. De spellen (game paks) koop je er los bij. De SNES kan alleen SNES games afspelen en dus geen NES of N64 games.

De Super Nintendo werd in 1997 vervangen door de Nintendo 64 (N64). De belangrijkste verschillen was de upgrade van de processor (CPU) die van 16 bit naar 64 bit ging en een geheel nieuw controller design.

De spellen waren vroeger relatief gezien heel duur, omgerekend en met de inflatie rekening houdend, koste deze games nieuw 95 euro! Retro gamers kennen meestal de games nog uit hun jeugd en vinden het gaaf om deze games weer te spelen. Ook zijn er fans van bepaalde series of uitgevers die ook de beste games op de Super Nintendo willen spelen. Populair zijn de goede Disney games, uitgever Rare (Donkey Kong Country’s) en natuurlijk Super Mario en Kirby. Games compleet in doos zijn gewild om te verzamelen mede omdat deze games nog altijd elk jaar meer waard worden.

Wibert Huberts
973
SNES Graphics
Allereerst, een SNES is bedoelt voor een tv uit de jaren 90. Deze tv's werden beeldbuizen genoemd. De aansluiting gaat via de antenne kabel (RF-Switch), tulpstekker of SCART. HDMI bestond toen nog niet.

Deze beeldbuizen waren een stuk kleiner dan het gangbare formaat tv-schermen van nu. De graphics waren ook nog eens veel slechter dan tegenwoordig. Schrik dus niet van het super slechte beeldkwaliteit, zo was het nu eenmaal vroeger.

Tip: Geniet van de gameplay op grote afstand van je smart tv.

Super Nintendo aansluiten via HDMI
Je kunt een SNES aansluiten via HDMI. Hier bestaan AV2HDMI adapter voor.

Maak je geen ilusies, de adapter verricht geen wonderen. De graphics blijven uit de jaren '90. Maar je kunt het tenminste wel zien op je smart tv.

Het blokje heeft als ingang de tulpstekkers in de kleuren geel, wit en rood. Het blokje krijgt stroom via een USB uitgang van je TV met een mee geleverde kabel. In het blokje zit een HDMI uitgang waar een HDMI-kabel op aangesloten moet worden.

AV2HDMI blokje kopen
RF-Switch kopen wanneer je een beeldbuis voor je SNES hebt gevonden.

Wibert Huberts
973
Wat is een 1CHIP SNES?
De 1CHIP SNES systemen zijn de beste Super Nintendo systemen die zijn uitgebracht. Deze laatste serie SNES systemen hebben een betere video output gekregen. De 1 chip SNES systemen geven mooier beeld.

Hoe kom ik er achter of ik een 1CHIP CPU SNES heb?
Op de printplaat staat SNS1CHIP en SNS-CPU-1CHIP-01. Maar voor een PAL / Europese SNES hoef je deze niet uit open te schroeven om er achter te komen of het een 1CHIP heeft.

De 1CHIP SNES heeft geen drie puntjes als je het beschermklepje aan de onderkant openmaakt (zie afbeeldingen).

Het serienummer is altijd UP177 of hoger.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg