x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Power Rangers - SNES All in 1!

Kopen:

Power Rangers
Bestel vanavond, maandag in huis.
28.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Power Rangers

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Vecht, Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1-2
Leeftijd:12+ jaar
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Power Rangers

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Power Rangers

Links

Beoordelingen voor   Power Rangers

Beoordelingen Power Rangers

1 beoordeling - cijfer 8,0

5209
21 jaar
Een kleurrijk retro-avontuur!
Power Rangers op de Super Nintendo Entertainment System (SNES) brengt de iconische actie van de populaire tv-serie rechtstreeks naar je spelconsole. Hoewel het misschien niet de diepgang heeft van sommige andere titels uit die tijd, slaagt het erin om een vermakelijk en kleurrijk avontuur te bieden voor fans van de Power Rangers-franchise.

De kracht van deze game ligt in de mogelijkheid om te spelen als verschillende Power Rangers, elk met hun eigen unieke vaardigheden en aanvallen. Of je nu de voorkeur geeft aan de acrobatische bewegingen van de Pink Ranger of de krachtige slagen van de Red Ranger, de variatie in speelstijlen voegt een leuke dynamiek toe aan het spel.
Lees meer...

Grafisch gezien slaagt Power Rangers erin de visuele stijl van de tv-serie goed vast te leggen. De personageontwerpen zijn trouw aan de bronmateriaal, en de kleurrijke omgevingen weerspiegelen de levendige esthetiek van de Power Rangers-wereld. De sprite-animaties zijn niet de meest geavanceerde voor de SNES, maar ze zijn voldoende om de actie soepel en dynamisch te houden.

De gameplay is over het algemeen eenvoudig, wat het toegankelijk maakt voor spelers van alle niveaus. De besturing is intuïtief, met gemakkelijke toegang tot speciale aanvallen en teamaanvallen die de kenmerkende Zord-mecha's oproepen. De game volgt losjes de verhaallijn van de tv-serie, met verschillende niveaus die de Power Rangers tegen herkenbare vijanden laten vechten.

Een aspect dat de replaywaarde vergroot, is de coöperatieve modus waarin twee spelers samen kunnen spelen. Dit voegt een sociale dimensie toe aan het spel, wat vooral leuk is voor fans die de Power Rangers-ervaring willen delen met vrienden of familie.

Hoewel Power Rangers op de SNES misschien niet de diepgaande gameplay van sommige andere titels uit die tijd biedt, slaagt het erin om een bevredigende en nostalgische ervaring te leveren voor fans van de franchise. Het is een leuke reis terug in de tijd naar de hoogtijdagen van de Power Rangers en een aangename toevoeging aan de collectie van retro-gamers.
Verberg.
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving:


Wowie! Power Rangers voor de Super Nintendo is een Fantastisch avontuur waarbij je in de huid kruipt van je favoriete helden uit de iconische tv-serie. In deze actievolle side-scrolling beat 'em up-game, ontwikkeld door Natsume, kun je kiezen uit vijf verschillende Power Rangers: Jason, Zack, Kimberly, Trini en Billy. Elk personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden en speciale bewegingen. Het doel van het spel is om de kwaadaardige Rita Repulsa en haar leger van monsters te verslaan. Je zult door verschillende levels vechten, elk met unieke vijanden en uitdagende eindbazen. Met kleurrijke graphics en een opzwepende soundtrack, voelt het echt alsof je deel uitmaakt van het Power Rangers-universum!

Historische Context:


Power Rangers voor de Super Nintendo werd uitgebracht in 1994 en was een enorm succes, mede dankzij de populariteit van de tv-show "Mighty Morphin Power Rangers" die in dezelfde periode werd uitgezonden. De game wist de sfeer en actie van de show perfect te vangen, wat het tot een hit maakte bij fans van alle leeftijden. Door de jaren heen is de game een geliefd verzamelobject geworden voor retro-gameliefhebbers en Power Rangers-fans.

Recensies van Experts:


"A solid beat 'em up that captures the essence of the Power Rangers franchise. Fans of the show will not be disappointed." - IGN
"The colorful graphics and engaging gameplay make this a must-have for any SNES collection." - GamePro

Doelgroep:


Power Rangers voor de Super Nintendo is perfect voor fans van de tv-show die hun helden in actie willen zien op hun gameconsole. Maar ook retro-gamers en verzamelaars zullen genieten van deze klassieker. Het is een Fantastische keuze voor iedereen die houdt van actievolle beat 'em up-games met een nostalgische twist.

Vergelijkbare Uitgaves:


Naast de standaard editie van Power Rangers zijn er ook verschillende andere titels in de franchise beschikbaar op de Super Nintendo, zoals "Mighty Morphin Power Rangers: The Movie" en "Mighty Morphin Power Rangers: Fighting Edition". Elk van deze games biedt een unieke kijk op het Power Rangers-universum en is de moeite waard om te verkennen.

Vergelijkbare Games:


Als je geniet van Power Rangers, dan raad ik je ook aan om te kijken naar andere klassieke beat 'em up-games zoals "Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time" en "Final Fight". Deze games bieden vergelijkbare actie en plezier en zullen je zeker niet teleurstellen!
Power Rangers

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Power Rangers

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Power Rangers... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Power Rangers

Links