x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Ultimate Mortal Kombat 3 - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Ultimate Mortal Kombat 3 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 33.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Ultimate Mortal Kombat 3

Afbeelding voor  Ultimate Mortal Kombat 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht
Uitgebracht:1995
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Ultimate Mortal Kombat 3

Afbeeldingen

Kies uit 23 vechters, oude bekende en nieuwe gezichten.
Kies uit 23 vechters, oude bekende en nieuwe gezichten.
Heb jij nou mijn pakje aan?
Heb jij nou mijn pakje aan?
Mooie special move van Nightwolf! Vang jij die pijl even?
Mooie special move van Nightwolf! Vang jij die pijl even?
Normaal gaan dames eerst maar in dit geval begin ik even (Sub-Zero)
Normaal gaan dames eerst maar in dit geval begin ik even (Sub-Zero)
Beoordelingen voor   Ultimate Mortal Kombat 3

Beoordelingen Ultimate Mortal Kombat 3

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 10,0

5209
21 jaar
Kan je een 11 geven?
Ultimate Mortal Kombat 3, de uitgebreide versie van de populaire vechtgame, blijft een monument in het genre, doordrenkt met bloederige gevechten, iconische personages en geavanceerde gameplay. Ontwikkeld door Midway Games, vertegenwoordigt dit spel een hoogtepunt in de Mortal Kombat-serie.

De visuele presentatie van Ultimate Mortal Kombat 3 blijft indruk maken. Gedetailleerde sprites, levendige kleuren en kenmerkende achtergronden creëren een duistere sfeer die naadloos aansluit bij de Mortal Kombat-traditie. De soepele animaties van de vechters en de verbluffende Fatality-bewegingen voegen een visueel spektakel toe.
Lees meer...

De muziek en geluidseffecten versterken de intense atmosfeer van het spel. Het kenmerkende Mortal Kombat thema, samen met de opzwepende deuntjes en realistische geluiden van de gevechten, zorgen voor een auditieve ervaring die bijdraagt aan de brutaliteit van de gevechten.

De gameplay van Ultimate Mortal Kombat 3 breidt de vechtmechanismen verder uit. Met de toevoeging van nieuwe personages, zoals Rain en Noob Saibot, en de terugkeer van geliefde vechters zoals Scorpion en Sub-Zero, biedt het spel een uitgebreid en gebalanceerd karakterrooster.

De implementatie van de 'Run' knop, de 'Chain Combos' en 'Brutality' bewegingen brengt extra diepgang in de gameplay. Spelers kunnen hun vaardigheden aanscherpen en nieuwe strategieën ontwikkelen terwijl ze hun favoriete vechters besturen. De beruchte Fatalities, Friendship- en Babality-bewegingen maken een welkome terugkeer.

Ultimate Mortal Kombat 3 is zowel geschikt voor fans van de serie als nieuwkomers in het vechtgame-genre. Het vertegenwoordigt een gouden tijdperk van arcade-achtige brutaliteit en blijft een onsterfelijk stukje vechtgamegeschiedenis. Voor degenen die hunkeren naar intense gevechten, is Ultimate Mortal Kombat 3 een onmisbare klassieker.
Verberg.
Cijfer:
10

11100
29 jaar
Mortal Kombat 3 uitgebreider
Ultimate Mortal Kombat 3 kwam uit in 1995 op de acrade kasten en in 1996 op de Super Nintendo. Deze game is Mortal Kombat 3 alleen uitgebreider, wat meer vechters om uit te kiezen en meer combo’s.

Deze game introduceerde ook Brutalities: Een finish move nadat je de speler health bar op 0 had. Je voert een aantal kicks & punches uit snel achter elkaar totdat je tegenstander explodeert.

Animalitys werden verwijderd uit deze game, je kon veranderen in een beest om je tegenstander op te vreten. Ook dit spel is een aanrader voor in je super Nintendo collectie!
Cijfer:
9,9

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ultimate Mortal Kombat 3

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Ultimate Mortal Kombat 3... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.