x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

WeaponLord - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

WeaponLord is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 13.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot WeaponLord

Afbeelding voor  WeaponLord

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Vecht
Uitgebracht:1996
Spelers:1-2
Leeftijd:16+ jaar
EAN:5013156610882
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  WeaponLord

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor WeaponLord

Links

Beoordelingen voor   WeaponLord

Beoordelingen WeaponLordProductbeschrijving


Wowie! WeaponLord is een superstoere vechtgame die je zeker niet wilt missen! Ontwikkeld door Visual Concepts en uitgegeven door Namco, dit spel voor de Super Nintendo neemt je mee naar een Fantastische wereld vol brute krijgers en epische gevechten. Het verhaal speelt zich af in een barbaarse fantasiewereld waar krijgers strijden om de titel van Weapon Lord. De gameplay is diepgaand en uitdagend, met complexe combo's en speciale moves die je kunt leren en beheersen. Perfect voor de hardcore gamers die van een uitdaging houden!

Historische Context


WeaponLord kwam uit in 1995 en was destijds een van de meest geavanceerde vechtspellen op de markt. Het spel was uniek vanwege zijn focus op realistische vechttechnieken en strategische gameplay, iets wat je niet vaak zag in die tijd. Hoewel het niet de bekendheid heeft gekregen zoals andere vechtgames uit die periode, heeft het wel een cultstatus bereikt onder fans van het genre. En dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


"WeaponLord is een diepgaand en technisch vechtspel dat zijn tijd ver vooruit was. Het vergt oefening en toewijding, maar voor degenen die de uitdaging aangaan, biedt het een rijke en bevredigende ervaring." - IGN
"Een verborgen juweeltje voor de SNES, WeaponLord biedt een unieke en complexe vechtervaring die je niet wilt missen." - GamePro

Iets voor jou?


Haha! Dit spel is perfect voor de hardcore vechtgamefans die houden van complexe gameplay en strategische gevechten. Als je houdt van games zoals Street Fighter en Mortal Kombat, dan is WeaponLord zeker iets voor jou! Ook verzamelaars van retro games zullen deze titel Fantastisch vinden om aan hun collectie toe te voegen.

Vergelijkbare Games


Als je WeaponLord leuk vindt, dan raad ik je ook aan om Super Street Fighter II en Mortal Kombat II voor de Super Nintendo eens te proberen. Deze games bieden ook diepgaande vechtmechanieken en zijn echte klassiekers in het genre!

Het leven van Mr M


In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om met mijn vrienden Yoshi en Luma te spelen. We gaan vaak op avonturen in de wereld van Mario en ontdekken nieuwe games om te spelen. Soms houden we ook toernooitjes met vechtgames zoals WeaponLord, en dat is altijd een groot feest! Fantastisch toch?
WeaponLord

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor WeaponLord

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor WeaponLord... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor WeaponLord

Links