x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

World League Basketball - SNES All in 1!

Kopen:

World League Basketball Lelijk Eendje
Bestel vanavond, maandag in huis.
5.99
€ 4.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot World League Basketball

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:1994
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496830199
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  World League Basketball

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Beoordelingen voor   World League Basketball

Beoordelingen World League BasketballProductbeschrijving


Wowie! World League Basketball is een Fantastische sportgame voor de Super Nintendo die je meeneemt naar het hart van de basketbalcompetitie! Ontwikkeld door Sculptured Software en uitgegeven door Nintendo, deze game biedt een spannende en realistische basketbalervaring. Je kunt kiezen uit verschillende teams van over de hele wereld en deelnemen aan intense wedstrijden. De gameplay-mechanieken zijn soepel en responsief, waardoor je dribbels, passes en slam dunks kunt uitvoeren alsof je zelf op het veld staat. Het is een must-have voor elke sportliefhebber en SNES-verzamelaar!

Historische Context


World League Basketball werd uitgebracht in 1992 en was een van de eerste basketbalgames die gebruik maakte van een isometrisch perspectief, wat zorgde voor een vernieuwende en meeslepende speelervaring. De game werd goed ontvangen en staat bekend om zijn gedetailleerde graphics en realistische gameplay. Het was een pionier in zijn genre en heeft de weg vrijgemaakt voor toekomstige basketbalgames op verschillende consoles. En dat geeft mij veel plezier!

Recensies van Experts


"World League Basketball is een van de beste sportgames op de Super Nintendo. De graphics zijn indrukwekkend en de gameplay is vloeiend en verslavend." - IGN
"Een echte klassieker die elke fan van sportgames moet hebben. Het is Fantastisch hoe realistisch en uitdagend deze game is." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor sportliefhebbers en fans van basketbal. Of je nu een hardcore gamer bent die op zoek is naar een uitdagende sportgame, of een casual speler die gewoon wat plezier wil hebben, World League Basketball zal je zeker niet teleurstellen. Ook verzamelaars van retro games zullen deze titel zeker waarderen vanwege zijn historische waarde en innovatieve gameplay.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van World League Basketball, dan zul je waarschijnlijk ook dol zijn op NBA Jam en NBA Live '95, beide ook beschikbaar voor de Super Nintendo. Deze games bieden vergelijkbare spannende basketbalervaringen met hun eigen unieke twists. Veilig bestellen bij MarioSNES.nl is altijd een goede keuze. Niet goed? Wij betalen alle verzendkosten! Fantastisch, toch?

Bleh voor slechte games en Wow voor deze sportieve topper! Veel speelplezier, en wie weet scoor jij de winnende basket!
World League Basketball

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor World League Basketball

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor World League Basketball... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.