x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Axelay - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Axelay is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 29.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Axelay

Afbeelding voor  Axelay

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:1993
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   Axelay

Beoordelingen Axelay

1 beoordeling - cijfer 9,0

340
32 jaar
Goede graphics, goede controls, goede gameplay
Dit is wel een aanrader als je van moeilijke maar redelijke eerlijke shoot them ups houd! De graphics, vooral de special effects, zijn behoorlijk goed voor een SNES-game en het geluid doet zijn werk. De controls zijn strak en voornamelijk daardoor is het spel moeilijk maar eerlijk. Er is ook redelijk wat variatie waardoor het nooit echt saai wordt. Voor 30 euro is het het zeker waard als hij ooit weer beschikbaar komt hier!
Axelay
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Fantastisch dat je hier bent! Axelay is een legendarische shoot 'em up game voor de Super Nintendo die je zeker niet wilt missen! Deze game, ontwikkeld door Konami en uitgebracht in 1992, biedt een adembenemende mix van top-down en side-scrolling actie. Je neemt de controle over een geavanceerd ruimteschip en moet verschillende vijandige werelden doorstaan om de aarde te redden van buitenaardse dreigingen. Met zijn indrukwekkende graphics, uitdagende gameplay en epische muziek weet Axelay je constant op het puntje van je stoel te houden. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


Toen Axelay uitkwam in 1992, werd het al snel een hit onder shoot 'em up fans vanwege zijn innovatieve graphics en diverse gameplay. De game maakte gebruik van de speciale Mode 7-technologie van de Super Nintendo, wat zorgde voor een unieke visuele ervaring. Dit was een periode waarin Konami bekend stond om het uitbrengen van enkele van de beste games voor de SNES, en Axelay was geen uitzondering. Het heeft door de jaren heen een cultstatus verworven en blijft geliefd onder retro-gamers. Haha, dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


IGN gaf Axelay een score van 8.5/10 en zei: "Axelay is one of the best shooters on the SNES, with its impressive visuals and challenging gameplay." GameSpot noemde het "a must-play for any fan of the genre" en prees de variatie in de levels en de muziek.

Iets voor jou?


Axelay is perfect voor fans van klassieke shoot 'em up games en retro-gamers die op zoek zijn naar een uitdagende en visueel indrukwekkende ervaring. Als je geniet van het verslaan van buitenaardse vijanden en epische ruimtegevechten, dan is deze game echt iets voor jou. En natuurlijk voor iedereen die net als ik een groot fan is van de Fantastische games van Konami!

Vergelijkbare Games


Als je van Axelay houdt, dan raad ik je ook aan om Super R-Type en Gradius III te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare mix van intense actie en uitdagende gameplay, en zijn ook echte klassiekers op de Super Nintendo. Brrr, zoveel ruimtegevechten, maar zo leuk!

Ik ben Mr M en in mijn vrije tijd speel ik graag samen met mijn vrienden Yoshi en Luma! We houden van avontuurlijke games en ontdekken nieuwe werelden. Soms organiseren we ook retro-gameavonden waar we onze favoriete SNES-games spelen en high scores proberen te verbreken. Het is altijd een Fantastische tijd met mijn vrienden!
Axelay

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Axelay

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Axelay... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.