x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

EarthBound (NTSC) - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

EarthBound (NTSC) is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 339.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot EarthBound (NTSC)

Afbeelding voor  EarthBound NTSC

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:USA (NTSC)
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:1995
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Beoordelingen voor   EarthBound NTSC

Beoordelingen EarthBound (NTSC)

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 10,0

4764
18 jaar
Ga jij mee in deze onvergetelijke ervaring?
EarthBound, ook bekend als Mother 2 in Japan, is een unieke RPG die in 1994 werd uitgebracht voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES). Wat deze game zo bijzonder maakt, is dat het afwijkt van het traditionele RPG-genre, met een moderne setting en een verhaal vol humor en charme.

In EarthBound speel je als Ness, een jonge jongen uit een klein stadje die op een avontuur gaat om de wereld te redden van een kwaadaardige slechterik genaamd Giygas. Het verhaal begint met een mysterieuze meteorietinslag en ontvouwt zich tot een groots avontuur waarin Ness en zijn vrienden, Paula, Jeff, en Poo samenwerken om acht melodieën te verzamelen die essentieel zijn voor het verslaan van Giygas.
Lees meer...

De gameplay van EarthBound onderscheidt zich door zijn moderne setting. In plaats van middeleeuwse kastelen en fantasiewerelden, verken je hedendaagse steden, winkel je in warenhuizen en communiceer je met allerlei kleurrijke personages. De gevechten zijn turn-based, zoals in traditionele RPG's, maar met een paar unieke twists, zoals het rolling HP-metersysteem dat je de kans geeft om snel te handelen en schade te minimaliseren.

Een ander opvallend kenmerk van EarthBound is de humor en de unieke sfeer. De dialoog van de game zit vol met grappige, soms bizarre opmerkingen en situaties die het spel een heel eigen karakter geven. Van vijanden zoals New Age Retro Hippies tot het gebruik van gewone voorwerpen als wapens, alles in EarthBound is net een beetje anders dan je zou verwachten.

De muziek en de visuele stijl dragen ook bij aan de unieke charme van het spel. De soundtrack is divers en van zeer hoge kwaliteit, met nummers die variëren van vrolijk en energiek tot mysterieus en sfeervol. De graphics zijn kleurrijk en cartoonachtig, passend bij de lichte en humoristische toon van het spel.

EarthBound is niet alleen een aanrader voor fans van RPG's, maar ook voor iedereen die houdt van games met een sterke verhaallijn, unieke personages en een flinke dosis humor. Het spel heeft een cultstatus bereikt en wordt nog steeds geprezen om zijn unieke benadering van het genre. Of je nu een nostalgische gamer bent of een nieuwkomer die op zoek is naar iets bijzonders, EarthBound biedt een onvergetelijke ervaring.
Verberg.
EarthBound (NTSC)
Cijfer:
10

1134
26 jaar
Een echte cultklassieker!
EarthBound is een klassieker uit 1994 van de SNES. Het is een unieke en humoristische RPG in een moderne setting. De turn-based gevechten zijn eenvoudig maar strategisch. De vele unieke vijanden en bijzondere situaties houden je aandacht erbij. De menu's kunnen soms wat omslachtig en onhandig zijn, maar het het past ook bij het eigenzinnige karakter van de game.

Het verhaal van EarthBound volgt Ness en zijn vrienden op een reis om de wereld te redden van een kwaadaardige kracht. Deze reis heeft een sterke focus op vriendschap en avontuur, wat het zowel hartverwarmend als hilarisch maakt. De dialoog is namelijk scherp en vol humor. De personages zijn memorabel en goed uitgewerkt, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en vaardigheden.
Lees meer...

Ook op grafisch gebied is EarthBound sterk. De game is is kleurrijk, wat perfect past bij de algehele toon. De muziek is een mix van catchy tunes en experimentele geluiden die de sfeer van elk gebied en elke gebeurtenis vastleggen, waardoor het je nog meer bijblijft.

EarthBound is een cultklassieker die zijn unieke plaats in de RPG-geschiedenis verdient. De combinatie van een bijzonder verhaal, memorabele personages, en humoristische dialogen maakt het een must-play voor RPG-fans en eigenlijk iedereen die gaming een warm hart toedraagt. Helaas is de game vroeger origineel niet in Europa uitgekomen, maar gelukkig kan je de game onder andere op Nintendo Switch Online spelen!
Verberg.
EarthBound (NTSC)
Cijfer:
10

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor EarthBound (NTSC)

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in EarthBound!
Super Dekker
4764
18 jaar
Moeite met de eindbazen in EarthBound? Geen probleem! Hier is een Youtube-video die precies laat zien hoe je de eindbazen kan verslaan. Ook is de eindbaas Giygas te zien in de video!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg