x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Super Metroid - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Super Metroid is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 69.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Super Metroid

Afbeelding voor  Super Metroid

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Super Metroid

Afbeeldingen

Samus Aran, de intergalactische premiejager, is terug!
Samus Aran, de intergalactische premiejager, is terug!
Verken de uitgestrekte grotten van de planeet Zebes, en maak de Space Pirates het leven zuur!
Verken de uitgestrekte grotten van de planeet Zebes, en maak de Space Pirates het leven zuur!
Tijdens je reis neem je het op tegen gigantische buitenaardse <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Ghoul_Patrol target = _blank>monsters</a>.
Tijdens je reis neem je het op tegen gigantische buitenaardse monsters.
Red de Baby Metroid uit de handen van Ridley en de Space Pirates!
Red de Baby Metroid uit de handen van Ridley en de Space Pirates!
Beoordelingen voor  Super Metroid

Beoordelingen Super Metroid

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,9

2376
20 jaar
Eén van de beste games aller tijden?
Super Metroid komt vaak voor in lijstjes met "de beste games aller tijden", en het is niet moeilijk om te zien waarom. Het spel weet 16-bit graphics en geluid te gebruiken om je onder te dompelen in een buitenaardse wereld, die altijd net claustrofobisch aanvoelt en waarin je je net niet op je gemak voelt.

Je verkent deze wereld op je eigen tempo en op je eigen manier. De game laat je daarin ontzettend vrij, en biedt je ook genoeg mogelijkheden om dingen te zien waar je eigenlijk nog net geen toegang toe zou hebben. Deze unieke sfeer en deze ontzettend vrije verkenning maken Super Metroid erg bijzonder, en maken deze game tot één van mijn favoriete games aller tijden.
Cijfer:
10

16 jaar
Een prachtig spel waarin je verloren kan raken zonder dat je je weg verliest.
In de zomer van 2017 besloot ik om mij eens te wagen aan de Metroid-franchise. Ik ben al ruim een decennium een Nintendo fan, en heb dus praktisch alle franchises in ieder geval geprobeerd, maar mijn enige ervaring met Metroid spellen tot dan toe kwam van Metroid Prime 3: Corruption. Aangezien de originele Metroid voor de NES voor Virtual Console toen maar 3 euro was, besloot ik om het te kopen, en het beviel me dusdanig dat ik later Super Metroid kocht. Ik durf te zeggen dat Super Metroid wellicht het beste spel zou kunnen zijn dat ik ooit heb gespeeld.

Ik kan geen spel noemen dat beter is in een atmosfeer opbouwen. De planeet Zebes waar het spel zich afspeelt voelt echt alsof het leeft, maar je voelt je alsnog op momeneten wonderbaarlijk doodsalleen. Het spel vertelt je zonder woorden altijd waar je naartoe moet, waardoor je nooit echt vast zit terwijl je wel het gevoel hebt dat het spel je intelligentie respecteert. De animaties en sprite-work zijn prachtig, en de muziek (ookal is het wellicht niet even gedenkwaardig als sommige muziek uit Zelda en dergelijke) zet perfect de toon neer. Samus voelt zwaar maar bewegelijk, en enkele upgrades samen met de walljump zorgen ervoor dat Zebes later in het spel een soort van speeltuin wordt waarin de helft van de lol komt van het besturen van Samus alleen. Dit is een qualiteit die in mijn ogen verder alleen Super Mario Sunshine (GC) en Super Mario Odyssey (Switch) hebben.
Lees meer...

Ergens richting het einde van mijn playthrough, vroeg ik me af of ik nog interessante collectibles e.d. had gemist, dus zocht ik een walkthrough op. Tot mijn verbazing, had ik door het gebruik van de walljump het spel in een compleet andere volgorde gespeeld dan wat "de bedoeling" was. Deze conclusie trekken was misschien wel mijn mooiste game-moment ooit. Het idee dat je het spel prima in andere volgorde kan spelen zonder problemen daarmee tegen te komen, in een Metroidvania nog wel, is absoluut wonderbaarlijk. Dit was voor mij de kers op de taart, een bevestiging van de onmiskenbare qualiteit van het spel.

De lengte van het spel is variabel gebaseerd op hoe goed je bent, maar je bent er prima 8 uur zoet mee en het spel nodigt je ook daadwerkelijk uit om het opnieuw te spelen. Het is tegenwoordig een beetje aan de duurdere kant, maar als je het aan mij vraagt is het spel het 100% waard.
Verberg.
Cijfer:
9,7

1137
15 jaar
Één van de beste games OOIT!
Na de gebeurtenissen van Metroid II: Return of Samus (of Metroid: Samus Returns), levert Samus Aran de laatste Metroid af op een onderzoeksschip. Dit schip wordt echter aangevallen door Samus’ oude rivaal Ridley. Na een kort gevecht ontsnapt Ridley met de Metroid en Samus achtervolgt hem terug naar Samus’ oude thuiswereld en de locatie waar haar eerste missie (Zie: Metroid (NES) / Metroid: Zero Mission) plaatsvond: Planet Zebes.

In deze game speel je als de vrouwelijke premiejager Samus Aran. Tijdens haar missie op Zebes ontdekt (en herontdekt) ze vele Power-Ups zoals Missiles, Morph Ball, Varia Suit en nog vele andere oude en nieuwe Power-Ups.
Lees meer...

De controls van deze game zijn simpelweg fantastisch. Ontdanks het feit dat latere games zoals Fusion en Zero Mission iets betere controls hebben zijn ze nog altijd makkelijk genoeg voor beginners en geavanceerd genoeg voor veteranen. De muziek is ook erg iconisch. Van Ridley’s theme tot Lower Norfair tot Lower Brinstar, deze game zit vol met iconische tracks die vele malen ge-remixt zijn. Deze game is erg bekend vanwege de hele ’Hardcore’ speedrun community. Dit was een van de eerste games die speedrunnen écht aanmoedigden. Mijn persoonlijk record is net iets langer dan 1 uur.

Kortgezegd: ontdanks de hoge tweedehands verkoopprijs is deze game onmisbaar voor SNES fans.
Verberg.
Super Metroid
Cijfer:
10

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Metroid

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 2 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 persoonlijke tip

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bram de Groot
2376
20 jaar
Super Metroid is een erg lastig spel, zelfs vergeleken met veel andere SNES-spellen, en dit zie je ook terug in de eindbazen. Kom jij maar niet langs dat gevecht met Kraid, of blijf je maar doodgaan bij Mother Brain? In deze video zie je hoe je alle eindbazen verslaat!

 

Geheimen:
Alle upgrades
Bram de Groot
2376
Een goede manier om Super Metroid wat makkelijker te maken, is door alle upgrades in het spel te vinden, die je steeds sterker zullen maken. In deze video zie je hoe je al deze upgrades kan vinden, zodat jij Mother Brain zonder moeite in de pan hakt!

 

Easter Eggs en Glitches:
Herstart de game met alle items!
Bram de Groot
2376
In Super Metroid bestaat een glitch, die je de game laat herstarten met alle items! Helaas moet je hiervoor wel eerst al alle items gevonden hebben, maar het is toch leuk om de game opnieuw te beginnen en ineens zo sterk te zijn dat je alle vijanden meteen in mootjes hakt. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze glitch uitvoert.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Walljumpen
Vincent
Super Metroid heeft een actie genaamd de walljump. Hierdoor kan je virtueel oneindig hoog komen zolang er een muur beschikbaar is. De walljump kan je uit voeren door richting een muur te springen, en dan van de muur weg te springen door met de pijltjes van de muur af te wijzen en op de spring-knop te drukken. Na je walljump kan je terug richting de muur springen, en opnieuw walljumpen. Door dit te gebruiken, kan je vroeg in het spel al op plekken komen waar je eigenlijk nog niet hoort te kunnen komen zonder upgrades.

 

Easter Eggs en Glitches:
Red de dieren!
Bram de Groot
2376
Tijdens het spel kom je op een gegeven moment enkele dieren tegen die jou helpen met bepaalde technieken onder de knie te krijgen. Deze dieren zijn zo ongeveer de enige aardige wezens die je op Zebes tegenkomt, dus die wil je natuurlijk wel redden als je de planeet opblaast! Gelukkig kan dit ook: als je aan het einde van het spel moet vluchten omdat de planeet dreigt te ontploffen, kun je vlak voordat je je schip bereikt aan je rechterkant een ruimte vinden waar deze dieren opgesloten zitten, en een muur opblazen zodat ze kunnen ontsnappen. Aan het einde zie je ze zelfs als je goed kijkt van de planeet weg vliegen! Waar je deze ruimte vindt, dat zie je in deze video.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2023 Mario SNES