x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

The Legend of Zelda: A Link to the Past - SNES All in 1!

Kopen:

The Legend of Zelda: A Link to the Past Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
134.99
€ 119.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Legend of Zelda: A Link to the Past Compleet met Wereldkaart
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
149.99
€ 119.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
63.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: A Link to the Past

Afbeelding voor  The Legend of Zelda A Link to the Past

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:1992
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496830076

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda A Link to the Past

Afbeeldingen

Red als de heldhaftige Link het land Hyrule uit de klauwen van de kwaadaardige Ganon!
Red als de heldhaftige Link het land Hyrule uit de klauwen van de kwaadaardige Ganon!
Tijdens je queeste kom je tal van bijzondere en grappige personages tegen, zoals de heks Maple!
Tijdens je queeste kom je tal van bijzondere en grappige personages tegen, zoals de heks Maple!
Vecht en puzzel je een weg door tempels en kerkers, om uiteindelijk prinses Zelda te redden.
Vecht en puzzel je een weg door tempels en kerkers, om uiteindelijk prinses Zelda te redden.
Het ziet er best koud uit daar in de bergen... Zou je niet eens een broek aandoen, Link?
Het ziet er best koud uit daar in de bergen... Zou je niet eens een broek aandoen, Link?
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda A Link to the Past

Beoordelingen The Legend of Zelda: A Link to the Past

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,7

1059
26 jaar
Een tijdloos meesterwerk, zoals de meeste Zelda-games!
The Legend of Zelda: A Link to the Past, uitgebracht in 1991 voor de Super Nintendo Entertainment System, blijft een tijdloos meesterwerk binnen het action-adventure genre. De game combineert meeslepende verhalende elementen met innovatieve gameplay en een levendige spelwereld.

De grafische stijl, hoewel eenvoudig vergeleken met moderne normen, heeft nog steeds charme en weet de wereld van Hyrule prachtig tot leven te brengen. De muziek is legendarisch en draagt bij aan de algehele sfeer, variërend van epische strijddeuntjes tot kalmerende melodieën.
Lees meer...

De kern van het spel is het ingenieus ontworpen dungeonsysteem, waarbij je puzzels moet oplossen en vijanden verslaan om het uit te kunnen spelen. De introductie van de Light en Dark Worlds voegt diepte toe aan het avontuur en opent nieuwe mogelijkheden voor verkenning.

Het is de perfecte balans tussen uitdagende gameplay en verhalende diepgang die A Link to the Past tot een tijdloze klassieker maakt. Zelfs decennia na de release blijft dit spel een essentiële ervaring voor zowel fans van de serie als nieuwe generaties gamers.
Verberg.
Cijfer:
10

1248
21 jaar
Een fatsoenlijk uitziende en boeiende game met knetterende muziek, dit is een klassiek SNES-spel
De originele Legend of Zelda van de NES bepaalt de basisstructuur die de serie de komende kwarteeuw zou blijven volgen.
Vanaf het begin van het spel wordt de speler in het midden van de actie geworpen. Van de eerste zwaai van je zwaard tot de laatste confrontatie met Ganondorf, de game belichaamt pure SNES-perfectie. Misschien zijn het de goed uitgebalanceerde vijanden, de gedenkwaardige bazen, of het briljante licht en duistere wereldsysteem dat het spel zo geweldig maakt. Of misschien is het de strakke besturing, geperfectioneerd itemsysteem of de glorieuze soundtrack. Wat de reden ook is, dit spel blijft voor mij het beste spel voor op de SNES.
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Cijfer:
9,5

11100
29 jaar
Beste Zelda game!
The Legend of Zelda: A Link to the Past, wat een ongelofelijk vet spel! Met grote bewegingsvrijheid en niet continue opdrachten hoeven uitvoeren. Verken de bossen op je gemak, vind geheime ingangen en help de mensen die hulp nodig hebben. Hiermee wordt je beloont en verkrijg je o.a wapens die goed van pas komen.

Op de dag van vandaag is dit nog steeds de beste Zelda game ooit gemaakt (sowieso van de 2D). De game houdt je uren zoet met de kerkers en puzzels die je moet oplossen in je missies. Red Princes Zelda uit de klauwen van Ganon. Check vooral ook de opnieuw uitgebrachte Link to the Past op de Gameboy Advance, speelt ook heerlijk!
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

5209
21 jaar
Uitdagende puzzels! En prachtige graphics
The Legend of Zelda: A Link to the Past voor de Super Nintendo is een meeslepend avontuur dat een diepgaande impact heeft gehad op het action-adventure-genre. De game combineert een boeiend verhaal met uitdagende puzzels en een uitgestrekte, levendige wereld.

De introductie van de Light en Dark Worlds voegt een fascinerend element toe aan het gameplay-mechanisme, waardoor spelers creatief moeten nadenken en strategische beslissingen moeten nemen. De dungeons zijn meesterlijk ontworpen, elk met zijn eigen unieke thema en uitdagende eindbaas.
Lees meer...

De muziek van Koji Kondo draagt bij aan de sfeer en emotie, en de grafische stijl, hoewel retro, heeft nog steeds een tijdloze charme. Link's arsenaal aan wapens en vaardigheden geeft de speler een gevoel van vooruitgang en macht.

The Legend of Zelda: A Link to the Past blijft een hoogtepunt in de Zelda-serie en wordt vaak beschouwd als een van de beste spellen aller tijden. Het heeft een blijvende erfenis achtergelaten en blijft genieten van erkenning voor zijn diepgaande gameplay en meeslepende wereld.
Verberg.
Cijfer:
9,0

350
22 jaar
Een van de beste games op de SNES
The Legend of Zelda: A Link to the Past is een van de meest indrukwekkende games in de geschiedenis van Nintendo. Het heeft een uitgebreid verhaal en een geweldige soundtrack.
De game biedt een groot aantal levels vol met uitdagingen en verrassingen. Het verhaal van de game is diepgaand en intrigerend, en het is altijd leuk om te zien hoe het verhaal zich ontvouwt terwijl je speelt.
Een ander groot pluspunt van A Link to the Past is de replaywaarde. De game biedt veel verborgen items en geheimen om te ontdekken en het zal even duren om alles te vinden.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: A Link to the Past

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle Heart Pieces en Heart Containers
Bram de Groot
2376
In The Legend of Zelda: A Link to the Past zitten een heleboel Heart Pieces en Heart Containers verstopt die je kan verzamelen, om op die manier het aantal hartjes (je gezondheid) zo groot mogelijk te maken. Dit maakt de game net iets minder moeilijk, dus als je graag wat meer gezondheid hebt voordat je Ganon aan durft te vallen, kijk dan de video hieronder, en kom erachter waar je alle Heart Pieces en Heart Containers in de game vindt!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bram de Groot
2376
20 jaar
SNES-games staan erom bekend dat ze erg moeilijk kunnen zijn, en A Link to the Past is daarop geen uitzondering, zeker niet wat eindbazen betreft. Heb jij er moeite mee om een bepaalde eindbaas te verslaan? Dan kan deze video je helpen. Hierin wordt laten zien hoe je elke eindbaas in het spel zonder al te veel moeite kan verslaan!

 

Geheimen:
Vind alle 4 de Bottles
Bram de Groot
2376
In A Link to the Past zijn er vier Bottles (ofwel potjes) die je kan verzamelen. Deze bieden je de mogelijkheid om meer hulpmiddelen (zoals potions) bij je te dragen, en kunnen je dus enorm helpen. In deze video zie je precies waar je elk van deze vier Bottles kan vinden!

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Makkelijkste speedrun ever!
Shady Axtasma
135
In deze game is er een grote glitch waarmee je de game in minder dan 3 minuten kunt uitspelen. Ik leg ze zelf even uit (de video bevat alle details): In Hyrule Castle zijn er veel plaatsen met ongelijke stukken pad (sommige stukken zijn hoger). Door ergens af te springen en midden in de lucht te saven en het spel opnieuw op te starten denkt de game nog dat je op een hoger stuk zit, wat niet meer het geval is. Als je dan op een hoger stuk geraakt wordt door een vijand fixt de glitch zichzelf wat kan leiden dat je soms out of bounds geraakt. Eenmaal out of bounds kan je naar heel veel plekken reizen, want alle dungeons zitten eigenlijk op eenzelfde map. Je kan dus ook naar ergens anders gaan dan naar het einde van het spel en vanalles ontdekken. Indien er nog iets onduidelijk is raad ik je zeker aan onderstaande video te bekijken. !Let wel op dat deze game niet in de GBA-versie van het spel werkt (enkel de SNES-versie)!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg