x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Wario’s Woods - SNES All in 1!

Kopen:

Wario’s Woods
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
13.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Wario’s Woods

Afbeelding voor  Warios Woods

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:1995
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Warios Woods

Afbeeldingen

Je speelt als Toad, die moet Wario verslaan.
Je speelt als Toad, die moet Wario verslaan.
Warios Woods plaatjes
Afbeelding voor Warios Woods

Links

Beoordelingen voor  Warios Woods

Beoordelingen Wario’s Woods

1 beoordeling - cijfer 9,0

135
14 jaar
Sowieso de beste puzzle-game voor de Snes!
Wario’s Woods is een echte klassieker die niet enkel een goede balans heeft tussen uitdaging en entertainment maar die je ook een arcade-gevoel geeft. Het is wel redelijk ironisch dat Wario’s naam in de titel zit maar dat je eigenlijk niet als hem speelt. In de plaats speel je als Toad, één van mijn favoriete Mario-personages (Yoshi is de momentele nummer 1).

Maar je vraagt je waarschijnlijk af: Shady Axtasma, als je het toch zo’n goede game vindt, hoe werkt het spel dan? Wel, het is redelijk een eenvoudig. Je moet gewoon rijtjes van 3 maken maar het moet aan wat voorwarden voldoen, zoals dat er minstens één bom of kristal in de rij moet zitten. Het is de bedoeling alle monstertjes (of groentjes of wat dan ook) weg te krijgen. In VS mode moet dit lukken voor het je tegenstander lukt. Er zijn ook bonussen die je krijgt als je 4 of 5 op een rij legt of je een combo maakt. Verder over VS mode, het is goed dat je de moeilijkheidsgraad kan kiezen. Als je het spel voor de eerste keer speelt kan je easy kiezen, maar heb je het spel al eens gespeeld dan kan je medium of hard kiezen. Het werkt zo dat als je easy compleet hebt dat je direct naar medium gaat. Er is ook 1 minpunt aan deze game-mode, en dat is dat hard niet echt moeilijk voor me was maar dat het laatste level 10x zo moeilijk was dan het vorig.

Dat is alles wat ik te zeggen heb over deze game. Ben je een verzamelaar? Dan is deze game een must! Ik raad het immers aan iedere gamer aan.
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Wario’s Woods

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Probeer een bepaalde kleur volledig uit te roeien
Shady Axtasma
135
Er is een cool trucje dat je kan doen tijdens vs-mode. Je moet eens proberen alle bommen, monstertjes en kristallen van een bepaalde kleur weg te krijgen. Er zullen geen bommen of monstertjes meer bijkomen van die kleur. Let wel op: als er nog maar een bom, monstertje of kristal van een kleur is, dat de kans dat die kleur er bijkomt er nog wel is. Dus, bijvoorbeeld, als je alle rode objecten in je veld wegwerkt, zullen er geen rode dingen meer op je veld komen vallen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2022 Mario SNES