x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Tetris Attack - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Tetris Attack is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 16.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Tetris Attack

Afbeelding voor  Tetris Attack

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:1996
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Tetris Attack

Afbeeldingen

Bowser tegen Yoshi! Dat is weer eens wat anders dan Bowser tegen Mario.
Bowser tegen Yoshi! Dat is weer eens wat anders dan Bowser tegen Mario.
Ga zelfs samen met een vriend Tetris Attack tegemoet!
Ga zelfs samen met een vriend Tetris Attack tegemoet!
Tetris Attack plaatjes
Beoordelingen voor   Tetris Attack

Beoordelingen Tetris Attack

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

320
22 jaar
Een bijzondere puzzelgame met Yoshi!
Als je naar de verpakking van Tetris Attack kijkt, zou je niet direct zeggen dat het een Yoshi-spel is. Maar dat is het dus wel. Onze favoriete dinosaurus neemt ons in dit razendsnelle puzzelavontuur mee naar allerlei oogverblindend mooie gebieden, zoals een bloementuin, een ondergrondse grot vol lava, en een helder meer dat door zeemeerminnen en vissen wordt bewoond!

Er zijn verschillende modes waaruit je kunt kiezen wanneer je dit spel opstart -- Er is een marathonmode, waarin je zo lang mogelijk moet blijven spelen en de hoogste score probeert te halen; de verhaalmode, waarbij je met Yoshi van niveau naar niveau loopt en de verschillende bewoners van het eiland ontmoet en voor een 1-Vs.-1 puzzelmatch uitdaagt; en ook een mode waarin je tegen een vriend of vriendin kunt puzzelen, waarbij je het je tegenstander lastig maakt door bij hem of haar extra blokken in het speelveld te laten donderen!
Lees meer...

De soundtrack van dit spel is GEWELDIG! Ieder niveau heeft een eigen thema (Bloemen, Zee, Sneeuw, Lava...), met een passende achtergrond voor het speelveld dat erbij hoort, en ieder niveau heeft weer een ander schitterend achtergrondmuziekje! Van rustig stemgeluid met een xylofoon die de hoofdmelodie op de voorgrond speelt; tot roffelende trommels met dreigende en angstaanjagende kerkorgelmuziek die rechtstreeks uit Castlevania lijkt te komen!

Voor degene die dol is op het zeer beroemde Yoshi’s Island, en voor degene die van een zenuwslopend puzzelspelletje houdt, is dit een game die je echt eens moet proberen!

-- Er is ook een variant voor op de Game Boy, al dan uiteraard met minder kleur.

-- Wist je dat dit spel in Japan bekend staat als ’’Panel de Pon’’? De originele Japanse versie bevat Animé-geïnspireerde feeën in plaats van de Yoshi’s die wij zo goed kennen! Ook zijn sommige uitgesproken kreten in deze versie anders.
Verberg.
Cijfer:
8,7

1032
25 jaar
Nieuwe manier van Tetris
Tetris Attack is geen standaard Tetris spel. Het spel speel je namelijk met twee vallende blokjes die aan elkaar zitten. De blokjes hebben allerlei kleuren waarvan setjes van 3 de zelfde blokjes gemaakt moeten worden. Hierbij kan je ze weg spelen en je zelf naar een volgend level spelen!

Het is een leuke nieuwe uitdaging van de Tetris spellen.
Cijfer:
7,0

11100
29 jaar
Weer een andere variant van de Tetris games
In dit Tetris spel speelt Yoshi de hoofdrol! Hij moet door middel van het Tetris principe (wie kent dat ondertussen niet) zijn medebewoners van het eiland bevrijden. Ze zijn namelijk gevangen genomen door de slechte Bowser.

Het spel heeft een story mode, multiplayer mode, time mode, endless mode & puzzle mode. Genoeg variaties voor alle gamers dus.

En vandaag de dag blijft een een verslavend concept: blokken in verschillende kleuren laten zakken zodat het horizontale matches worden en je de rij weg speelt. Topper!
Tetris Attack
Cijfer:
8,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Tetris Attack

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Tetris Attack... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.