x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Game Genie - SNES Hardware All in 1!

Kopen:

Game Genie Voor NES
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 30.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Alleen te gebruiken op de NES
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Game Genie

Afbeeldingen voor  Game Genie

Afbeeldingen

Dit is de Game Genie voor de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>Super Nintendo</a>, hiermee kan je cheatcodes gebruiken in games!
Dit is de Game Genie voor de Super Nintendo, hiermee kan je cheatcodes gebruiken in games!
Links zie je de originele Game Genie, maar rechts ziet u de Game Genie Extra Power!
Links zie je de originele Game Genie, maar rechts ziet u de Game Genie Extra Power!
Dit is de doos van de Game Genie, met deze doos word de extensie en handleidingen geleverd!
Dit is de doos van de Game Genie, met deze doos word de extensie en handleidingen geleverd!
Afbeelding voor Game Genie

Links

Beoordelingen voor   Game Genie

Beoordelingen Game Genie

1 beoordeling - cijfer 7,5

5209
21 jaar
Geweldige cheatcartridge!
De Game Genie, een externe cheatcartridge, speelde een prominente rol in de geschiedenis van gaming op de SNES en andere consoles. Hier is een beoordeling van zijn impact en functies:

Functies en Gebruik:
Lees meer...
De Game Genie stelde gamers in staat om het traditionele spel te "hacken" door cheatcodes toe te passen, zoals oneindige levens, onbeperkte munitie en andere gameveranderende modificaties. Spelers konden codes invoeren en zo hun gameplay-aanpak veranderen, waardoor nieuwe niveaus van creativiteit en plezier ontstonden.

Positieve Aspecten:**
1. *Uitbreiding van Speelbaarheid:* Game Genie vergrootte de herspeelbaarheid van bestaande spellen door nieuwe uitdagingen en ervaringen te bieden.
2. *Creatieve Mogelijkheden:* Het gebruik van cheatcodes stelde spelers in staat om games op nieuwe manieren te ervaren, van het ontdekken van geheime gebieden tot het verkrijgen van ongekende krachten.

**Negatieve Aspecten:**
1. *Potentiële Onbalans:* Sommige cheats, zoals oneindige gezondheid, konden leiden tot een oneerlijk voordeel en de oorspronkelijke uitdaging van een spel verminderen.
2. *Compatibiliteitsproblemen:* Niet alle games werkten feilloos met de Game Genie, en soms konden cheatcodes leiden tot technische problemen.

**Invloed op de Gamegemeenschap:**
De Game Genie bevorderde gemeenschapsgebaseerde discussies en uitwisseling van cheatcodes, lang voordat online fora de norm waren. Het delen van geheime codes werd een sociaal aspect van gaming.

**Juridische Strijd:**
De Game Genie veroorzaakte een juridisch geschil tussen Galoob (de maker) en Nintendo. Nintendo claimde dat het gebruik van de Game Genie inbreuk maakte op hun auteursrechten, maar uiteindelijk werd geoordeeld dat het apparaat legaal was omdat het geen permanente wijzigingen in de games aanbracht.

**Conclusie:**
De Game Genie vertegenwoordigt een tijdperk waarin spelers meer controle wilden over hun game-ervaring. Het introduceerde nieuwe mogelijkheden, zowel positief als negatief, en heeft zijn plaats in de geschiedenis van gaming verdiend als een hulpmiddel voor creatieve expressie en het overwinnen van uitdagingen. Hoewel het concept in de loop der jaren is geëvolueerd, blijft de Game Genie een iconisch symbool van de jaren '90, toen spelers de grenzen van hun favoriete spellen wilden verleggen.
Verberg.
Cijfer:
7,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje SNES Hardware beschrijving Game Genie

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Game Genie... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg