x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Indiana Jones’ Greatest Adventures - SNES All in 1!

Kopen:

Indiana Jones' Greatest Adventures Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
108.49
€ 98.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Indiana Jones’ Greatest Adventures
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
37.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Indiana Jones’ Greatest Adventures

Afbeelding voor  Indiana Jones Greatest Adventures

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0009119940399
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Indiana Jones Greatest Adventures

Afbeeldingen

Een super gaaf spel wat gebaseerd is op de film!
Een super gaaf spel wat gebaseerd is op de film!
He bah! Als nog een nat pak!
He bah! Als nog een nat pak!
Verken grotten & dolhoven in deze 2D side scroller!
Verken grotten & dolhoven in deze 2D side scroller!
Indiana Jones Greatest Adventures plaatjes
Afbeelding voor Indiana Jones Greatest Adventures

Links

Beoordelingen voor   Indiana Jones Greatest Adventures

Beoordelingen Indiana Jones’ Greatest Adventures

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

1134
26 jaar
Een opwindende reis door drie klassieke Indiana Jones-films
"Indiana Jones' Greatest Adventures" is een actie-avonturenspel dat in 1994 werd uitgebracht voor de SNES. De game neemt je mee op een opwindende reis door drie klassieke Indiana Jones-films: Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom en Last Crusade.

De gameplay biedt een mix van platformactie, puzzels en gevechten tegen vijanden. Je bestuurt de iconische archeoloog Indiana Jones, terwijl hij door bekende locaties reist en bekende scènes uit de films herbeleeft. De ontwikkelaars hebben geprobeerd de avontuurlijke sfeer van de films vast te leggen, en de game slaagt erin om de essentie van de Indiana Jones-franchise over te brengen.
Lees meer...

De graphics van het spel, gezien de beperkingen van de SNES, zijn redelijk indrukwekkend. De sprites zijn goed ontworpen en herkenbaar, en de omgevingen brengen de sfeer van de films goed over. De muziek draagt bij aan de spanning en herkenbaarheid van de franchise.

De moeilijkheidsgraad kan soms hoog zijn, wat frustratie kan veroorzaken bij minder ervaren spelers. De game maakt gebruik van een wachtwoordensysteem om de voortgang op te slaan, wat een kenmerk was van veel games uit die tijd.

Over het algemeen is "Indiana Jones' Greatest Adventures" een solide en vermakelijk spel voor fans van de filmserie. Het slaagt erin de avontuurlijke geest van Indiana Jones vast te leggen en biedt een nostalgische reis voor gamers die genieten van klassieke platformactie.
Verberg.
Indiana Jones’ Greatest Adventures
Cijfer:
8,5

11100
29 jaar
Gave game, ook weer gebaseerd op films
Indiana Jones’ Greatest Adventures is de game die gebaseerd is op de 3 films met gelijknamige titel.

Dit is ook het enige spel op dit systeem van onze held, gespeeld door Harrison Ford. Dit top spel beschikt over maar liefst 28 verschillende gebieden die ieder op zich behoorlijk zijn uitgebreid.
Lees meer...

Gebruik de zweep van Indiana Jones of gebruik handen en voeten om je vijanden uit te schakelen. Af en toe kan er een wapen worden gevonden in de levels. Ik vind zelf de zweep het handigst.

Indiana Jones Greatest Adventures is een juweeltje van een game met fijne muziek en een lekkere game play!
Verberg.
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
Memorabel spel.
Indiana Jones' Greatest Adventures voor de SNES is een opwindende reis voor fans van de iconische avonturenheld. De game combineert elementen uit drie klassieke Indiana Jones-films in een enkel avontuur, waardoor spelers kunnen genieten van verschillende memorabele momenten.

De 2D-platformactie biedt solide gameplay met Indiana Jones die door gevarieerde omgevingen navigeert, variërend van tempels tot vliegtuigen. De diverse vijanden en obstakels voegen een uitdaging toe, terwijl de wapens en gadgets van Indy de gameplay versterken.
Lees meer...

De grafische presentatie van Indiana Jones' Greatest Adventures is redelijk voor zijn tijd, met goed getekende sprites en herkenbare locaties uit de films. De muziek draagt bij aan de sfeer en geeft een avontuurlijk gevoel.

Hoewel de game een solide ervaring biedt, kan het soms een beetje repetitief aanvoelen. De controls zijn over het algemeen responsief, maar sommige sprongen en acties kunnen wat onnauwkeurig aanvoelen.

Voor fans van Indiana Jones is Greatest Adventures een plezierige reis door de klassieke momenten van de films, hoewel het misschien niet de meest diepgaande ervaring is. Het blijft echter een respectabele toevoeging aan de SNES-bibliotheek.
Verberg.
Indiana Jones’ Greatest Adventures
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

350
22 jaar
Leuk Indiana Jones-avontuur op de SNES
Indiana Jones' Greatest Adventures op de SNES is een game die de avonturen van de beroemde archeoloog en filmfiguur Indiana Jones op een nieuwe manier tot leven brengt.
Het verhaal volgt enkele van de bekendste scènes uit de Indiana Jones-films. De speler moet Indiana helpen met tegenstanders verslaan, obstakels overwinnen en schatten vinden. De levels zijn divers en bieden een goede uitdaging, met goed uitgewerkte boss battles en puzzels.
De muziek voegt nog meer sfeer toe aan de game-ervaring. In het algemeen is Indiana Jones' Greatest Adventures op de SNES een fantastische game voor fans van Indiana Jones, avonturenspelletjes en retro-gaming.
Indiana Jones’ Greatest Adventures
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Indiana Jones’ Greatest Adventures

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Indiana Jones’ Greatest Adventures... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.