x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Star Wars - SNES All in 1!

Kopen:

Super Star Wars
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
27.99
23.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Star Wars

Afbeelding voor  Super Star Wars

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:1993
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0009119920322
Afbeeldingen voor  Super Star Wars

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Super Star Wars

Links

Beoordelingen voor   Super Star Wars

Beoordelingen Super Star Wars

1 beoordeling - cijfer 8,5

5209
21 jaar
liefdesbrief aan Star Wars-fans!
"Super Star Wars" voor de SNES is een actievolle reis door het Star Wars-universum en biedt een meeslepende ervaring voor fans van de originele trilogie. Hier is een overzicht van de belangrijkste aspecten van het spel:

De grafische presentatie van "Super Star Wars" is indrukwekkend voor zijn tijd. De sprites zijn gedetailleerd, de omgevingen zijn divers en het gebruik van kleur draagt bij aan de sfeer van de verschillende planeten. Het spel slaagt erin de iconische Star Wars-sfeer vast te leggen met visueel aantrekkelijke levels en goed ontworpen personages.
Lees meer...

De gameplay van "Super Star Wars" is intens en actiegericht. Spelers nemen de controle over personages zoals Luke Skywalker, Han Solo en Chewbacca terwijl ze vechten tegen bekende vijanden zoals Stormtroopers, Tusken Raiders en nog veel meer. Het spel combineert verschillende speelstijlen, waaronder platformactie en voertuigsegmenten, om een gevarieerde spelervaring te bieden.

De besturing van het spel is over het algemeen responsief, maar soms kunnen de platformsecties en precisiesprongen uitdagend zijn. Het wisselen tussen personages en wapens voelt echter soepel aan. De gebruikersinterface is duidelijk en geeft belangrijke informatie weer zonder overweldigend te zijn.

De muziek en geluidseffecten zijn een hoogtepunt van "Super Star Wars". De iconische Star Wars-thema's en geluiden zijn prachtig overgebracht naar de 16-bits wereld. De soundtrack draagt bij aan de epische sfeer en het gevoel van avontuur.

"Super Star Wars" staat bekend om zijn uitdagende moeilijkheidsgraad. Hoewel dit soms frustrerend kan zijn, voegt het ook een gevoel van voldoening toe als je obstakels overwint. De leercurve kan steil zijn, maar het spel beloont doorzettingsvermogen.

Het spel biedt enige herspeelbaarheid door het gebruik van verschillende personages met unieke vaardigheden. Daarnaast zijn er geheime paden en items die ontdekt kunnen worden, wat aanmoedigt tot meerdere playthroughs.

"Super Star Wars" voor de SNES is een liefdesbrief aan Star Wars-fans en een boeiend actiespel op zichzelf. Met indrukwekkende graphics, meeslepende muziek en uitdagende gameplay biedt het een ervaring die de magie van de originele trilogie vastlegt en fans van retrogames zal bekoren. Voor liefhebbers van Star Wars en actiegames is dit een klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan.
Verberg.
Cijfer:
8,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Star Wars

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Super Star Wars... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Super Star Wars

Links