x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Kick Off 3: European Challenge - SNES All in 1!

Kopen:

Kick Off 3: European Challenge Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 18.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Kick Off 3: European Challenge Lelijk Eendje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
6.49
€ 4.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Kick Off 3: European Challenge

Afbeelding voor  Kick Off 3 European Challenge

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport
Uitgebracht:1994
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5028771001014
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Kick Off 3 European Challenge

Afbeeldingen

Deze game is al een hele vooruitgang ten opzichte van de 1e <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Kick_Off target = _blank>Kick Off</a> game.
Deze game is al een hele vooruitgang ten opzichte van de 1e Kick Off game.
Ook toen kon je juichen na het scoren!
Ook toen kon je juichen na het scoren!
Puntertje in de hoek van het doel buiten bereik van de keeper?
Puntertje in de hoek van het doel buiten bereik van de keeper?
Afbeelding voor Kick Off 3 European Challenge

Links

Beoordelingen voor   Kick Off 3 European Challenge

Beoordelingen Kick Off 3: European Challenge

1 beoordeling - cijfer 8,0

5209
21 jaar
geweldige voetbal simulatie op de snes maar niet makkelijk.
"Kick Off 3: European Challenge" is een voetbalsimulatiespel dat werd uitgebracht voor verschillende platforms, waaronder de Super Nintendo Entertainment System (SNES). Hier is een review van het spel:

De grafische presentatie van "Kick Off 3: European Challenge" op de SNES is degelijk voor zijn tijd, maar het is belangrijk op te merken dat voetbalspellen uit die periode vaak beperkt waren in grafische details. De sprites zijn herkenbaar, maar gezichtskenmerken en individuele spelerdetails zijn beperkt. Het veld en de omgeving zijn echter duidelijk weergegeven.
Lees meer...

De gameplay van "Kick Off 3" richt zich op realistische voetbalsimulatie. De besturing is responsief, maar sommige spelers vinden de leercurve steil vanwege de nadruk op realisme. Het spel biedt een scala aan manoeuvres, passes en schoten, waardoor spelers strategische keuzes moeten maken tijdens wedstrijden.

"Kick Off 3: European Challenge" biedt verschillende spelmodi, waaronder vriendschappelijke wedstrijden, competities en bekerwedstrijden. Er zijn ook enkele aanpassingsopties voor teams en spelers, wat de algehele diepgang vergroot.

De geluidseffecten zijn eenvoudig en weerspiegelen basisacties op het veld. De muziek is aanwezig, maar niet bijzonder opvallend. Over het algemeen blijft het geluidsontwerp bescheiden en ondersteunend aan de gameplay.

"Kick Off 3" probeert een realistische voetbalervaring te bieden en benadrukt tactiek en strategie. Spelers moeten rekening houden met verschillende factoren, zoals spelersterkte, posities op het veld en teamstrategieën.

Sommige kritiekpunten van "Kick Off 3" richten zich op de steile leercurve en de beperkte grafische details in vergelijking met andere voetbalspellen uit dezelfde periode. Ook kunnen sommige spelers de besturing als minder vergevingsgezind ervaren.

"Kick Off 3: European Challenge" is een voetbalsimulatie die probeert realisme en tactiek te brengen naar de wereld van 16-bits gaming. Hoewel het misschien niet de visuele pracht van sommige andere sportspellen uit die tijd heeft, biedt het een solide voetbalervaring voor degenen die op zoek zijn naar meer diepgang en uitdaging in hun voetbalgames. Het is echter belangrijk op te merken dat de ontvangst van het spel subjectief kan zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren voor voetbalsimulatiegames.
Verberg.
Cijfer:
8,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Kick Off 3: European Challenge

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Kick Off 3: European Challenge... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.