x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Mickey Mania - SNES All in 1!

Kopen:

Mickey Mania Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 49.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Mickey Mania Lelijk Eendje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.99
€ 9.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Mickey Mania - Handleiding
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 5.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mickey Mania

Afbeelding voor  Mickey Mania

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0735009705006

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mickey Mania

Afbeeldingen

Ook Mickey Mouse heeft z’n eigen spelletje te pakken op de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>Super Nintendo</a>!
Ook Mickey Mouse heeft z’n eigen spelletje te pakken op de Super Nintendo!
Versla deze gestoorde professor.
Versla deze gestoorde professor.
Mickey Mania plaatjes
Afbeelding voor Mickey Mania

Links

Beoordelingen voor   Mickey Mania

Beoordelingen Mickey Mania

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

1032
25 jaar
Beste platformgame van de jaren 90
Mickey Mania heeft veel weg van de Smurfen. Het idee werkt namelijk hetzelfde. Je gaat als Mickey aan de slag in diverse levels. Je rent, springt en vecht door de levels!

Ik vind dit een van de beste Platformgames van deze tijd! Ik moet daarom ook zeggen dat ik deze nog met regelmaat speel. Het spel is geschikt voor jong en oud en blijft zorgen voor uren speel plezier!!
Cijfer:
9,0

1059
26 jaar
Tijdloze platformer met Mickey Mouse!
Mickey Mania voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) is een charmant en creatief platformspel dat Mickey Mouse's iconische tekenfilmcarrière viert. Uitgebracht in 1994, biedt het spel een meeslepende reis door verschillende klassieke tekenfilmwerelden, waaronder Steamboat Willie, The Mad Doctor en The Prince and the Pauper.

De graphics zijn opmerkelijk voor die tijd, met kleurrijke en gedetailleerde sprites die de essentie van de originele tekenfilms vastleggen. De muziek, gecomponeerd door Tommy Tallarico, draagt bij aan de nostalgische sfeer en past perfect bij de verschillende tijdperken van Mickey.
Lees meer...

De gameplay van Mickey Mania is solide, met soepele besturing en gevarieerde levels die elk unieke uitdagingen bieden. De game slaagt erin om zowel toegankelijk te zijn voor jongere spelers als uitdagend genoeg voor ervaren gamers.

Een hoogtepunt van Mickey Mania is de manier waarop het verschillende filmtechnieken integreert in de gameplay, zoals het wisselen tussen zwart-wit en kleur, evenals het gebruik van parallax-scrolling om diepte te creëren.

Hoewel de game over het algemeen goed wordt ontvangen vanwege zijn liefdevolle eerbetoon aan Mickey's erfenis en solide gameplay, kan het ook erg kort aanvoelen. Ondanks dat is Mickey Mania nog steeds een waardevolle toevoeging aan de SNES-bibliotheek en blijft het een plezierige ervaring voor zowel Disney-fans als platformspelliefhebbers.
Verberg.
Cijfer:
8,5

1708
26 jaar
Leuk tussedoortje
Mickey Mania is een leuk spel vol actie en avontuur met je favoriete disney personage Mickey Mouse. Het spel is vrij simpel, doorheen de levels geraken door allerlei obstakels/vijanden te overwinnen.
Het is leuk voor alle leeftijden maar als je iets verder in de levels geraakt wordt het soms wel erg lastig om niet dood te gaan.
Kortom een goed spel en zeker de moeite waard!
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

5209
21 jaar
Tijdloze reis met Mickey Mouse
Mickey Mania voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) biedt een tijdloze en meeslepende reis door de evolutie van Mickey Mouse. De visuele pracht, met scherpe sprites en gedetailleerde achtergronden, weerspiegelt Disney's charme door de jaren heen. De soundtrack en geluidseffecten zijn vrolijk en dragen bij aan de magie van het spel.

De diversiteit in gameplay is opvallend, met verschillende tijdperken die elk unieke uitdagingen introduceren. Van zwart-wit Steamboat Willie tot het kleurrijke Mickey's Toontown, elke fase verrast met nieuwe elementen. Het spel roept nostalgie op door bekende Disney-karakters en iconische momenten te integreren, waardoor het een traktatie is voor fans.

Mickey Mania is uitdagend maar toegankelijk, met responsieve controls en gevarieerde platformelementen. Het blijft een meesterlijk eerbetoon aan Mickey Mouse's rijke geschiedenis, met betoverende visuals, meeslepende muziek en tijdloze gameplay die elke liefhebber van Disney-ervaringen zal bekoren.
Cijfer:
7,5

30
43 jaar
Top spel!
Eigenlijk vond ik de game "Mickey Mania" echt al heel lang een mooie game! Ik vind de gameplay in het spel vrij goed voor de standaarden van deze console. Eerlijk gezegd vond ik dit genre altijd al super om te spelen samen met mijn nichten. Dus toen ik erachter kwam, dat er een nieuwe game van was, vond ik dit wel echt super mooi, aangezien ik het altijd wel grappig vond! Uiteindelijk heb ik het toch niet zo veel gespeeld als ik gehoopt had. Er waren gewoon nog te veel spellen, die ik toch net iets liever zou willen spelen! Bovendien kon ik me echt vinden in personaliteiten van de characters uit het spel! Ik vind persoonlijk, dat het gebruik van alle buttons in dit spel wel goed zijn benut! Dat is toch wel heel fijn, want sommige spellen missen dit gewoon een beetje! Daarom is dit toch wel een van mijn favoriete spellen op deze console. Misschien heeft een vriend dit spel al, dan raad ik ook zeker aan om het een keer samen te spelen! Met vriendelijke groet, Burger!
Cijfer:
7,2
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mickey Mania

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Level select
Stteevvee
1708
Om in het level select menu te komen moet je de volgende stappen ondernemen: Ga naar het Sound Test Menu en zet de muziek op "Beanstalk 1" en SFX op "Extra Try". Ge vervolgens op Exit staan en houd L ingedrukt tot je een jingle hoort. Je kan nu kiezen in welk level je start.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg