x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Mega Man 7 - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Mega Man 7 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 134.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Mega Man 7

Afbeelding voor  Mega Man 7

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:1995
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Mega Man 7

Afbeeldingen

Mega Man 7: Screenshot
afbeeldingen voor Mega Man 7
Mega Man 7 plaatjes
Afbeelding voor Mega Man 7

Links

Beoordelingen voor   Mega Man 7

Beoordelingen Mega Man 7

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

1554
26 jaar
Prima overstap naar de SNES voor Mega Man!
Mega Man 7 voor de Super Nintendo is een solide toevoeging aan de klassieke Mega Man-serie en voor het eerst op de SNES! Deze game behoudt de kernaspecten van zijn voorgangers op de NES, waarbij je verschillende levels doorloopt, elk met een unieke baas. De graphics zijn verbeterd met kleurrijke en gedetailleerde sprites, die voor mij een frisse look geven aan de bekende gameplay. De muziek is pakkend, zoals eigenlijk altijd bij Mega Man-games het geval is. De soundtrack blijft trouw aan de energieke en iconische sounds van de serie, waardoor ik echt in de sfeer kwam.

De game introduceert ook nieuwe wapens en vaardigheden die strategische elementen toevoegen aan de gevechten en puzzels. Voor mij zorgde de moeilijkheidsgraad weer voor een lekker hoge uitdaging. Daarmee biedt Mega Man 7 voldoende uitdaging voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Sommige fans van de originele NES-games kunnen het als een minder indrukwekkende overgang naar 16-bit beschouwen, omdat er wat kleine aanpassingen in de besturing en snelheid zijn doorgevoerd, maar ik heb daar nooit last van gehad.

Over het algemeen is Mega Man 7 een must-play voor liefhebbers van de serie en een prima voortzetting van het Mega Man-universum. Voor mij persoonlijk blijft het een van de beste Mega Man-games op de Super Nintendo, met een mooie balans tussen nostalgie en vernieuwing.
Cijfer:
8,5

11100
29 jaar
Weer een briljante titel van Capcom
Mega Man 7 voor de Super Nintendo uitgebracht in 1995 is dit wederom een topper in de serie.

Lastig te vinden en daarom erg zeldzaam en waardevol, zeker compleet in doos.
Lees meer...

Het leuke aan Mega Man 7 is dat het verder gaat waar deel 6 stopte. Hiermee krijg je het gevoel als of je een film zit te kijken. Erg creatief!

Het doel in deze game is wederom Dr. Wily te stoppen door je een weg te banen in de levels in deze side scroller! Gewoon score deze game!
Verberg.
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
Geweldige side scroller
Mega Man 7 op de SNES is een solide toevoeging aan de iconische franchise, en hoewel het de traditionele formule behoudt, voegt het enkele nieuwe elementen toe die de gameplay verfrissen. De overstap naar 16-bit graphics geeft Mega Man een visuele upgrade, met gedetailleerde sprites en levendige omgevingen.

De traditionele side-scrolling actie waar Mega Man bekend om staat, wordt naadloos geïntegreerd in Mega Man 7, met uitdagende platformelementen en goed ontworpen levels. De toevoeging van de introductiestages voegt een leuke dynamiek toe aan het begin van het spel en geeft spelers een voorproefje van de uitdagingen die komen.
Lees meer...

De boss battles, een kenmerkend aspect van de serie, zijn opnieuw indrukwekkend en vragen om strategie en behendigheid. De muziek, gecomponeerd door Yuko Takehara, draagt bij aan de atmosfeer en blijft trouw aan de kenmerkende deuntjes van de Mega Man-franchise.

Hoewel Mega Man 7 over het algemeen goed ontvangen wordt, zijn er enkele kritieken op de wat langzamere pace vergeleken met eerdere titels in de serie. Desondanks blijft het een waardevolle toevoeging voor fans van de franchise en biedt het een uitdagende en nostalgische Mega Man-ervaring op de SNES.
Verberg.
Cijfer:
7,5

Productbeschrijving


Wowie! Mega Man 7 is een Fantastisch avontuur dat je niet wilt missen! Deze klassieke platformer, ontwikkeld door Capcom, neemt je mee op een spannend avontuur met onze held Mega Man. In dit deel moet Mega Man de kwaadaardige Dr. Wily en zijn leger van Robot Masters opnieuw een halt toeroepen. Met nieuwe wapens en upgrades, evenals uitdagende levels en eindbazen, biedt Mega Man 7 een onvergetelijke ervaring voor zowel nieuwe spelers als veteranen van de serie. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Haha! Mega Man 7 werd uitgebracht in 1995 voor de Super Nintendo en markeerde een belangrijke overgang van de 8-bit naar de 16-bit generatie van de Mega Man-serie. Terwijl de eerdere delen voornamelijk op de NES verschenen, bracht Mega Man 7 de serie naar een hoger visueel en auditief niveau dankzij de kracht van de SNES. Dit deel werd bijzonder goed ontvangen vanwege zijn kleurrijke graphics en verbeterde gameplay-mechanieken.

Recensies van Experts


Fantastisch nieuws! Volgens IGN: "Mega Man 7 is een meesterwerk van platforming en actie, dat perfect de sprong maakt van 8-bit naar 16-bit." GameSpot voegde daaraan toe: "Een must-have voor fans van de serie, met uitdagende gameplay en prachtige graphics."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van klassieke platformers en retro-gamers die houden van een goede uitdaging. Ook verzamelaars van de Mega Man-serie zullen deze titel zeer waarderen. En voor iedereen die op zoek is naar een stukje gamegeschiedenis, is Mega Man 7 een absolute aanrader!

Vergelijkbare Uitgaves


Brrr, er zijn verschillende uitgaves van Mega Man 7, waaronder de originele cartridge en de latere heruitgaven in compilaties zoals de Mega Man Legacy Collection 2. Hoewel de originele cartridge het meest gewild is onder verzamelaars, bieden de heruitgaven een geweldige kans om deze klassieker opnieuw te beleven op moderne consoles.

Vergelijkbare Games


Als je van Mega Man 7 houdt, zijn er nog veel meer Fantastische games die je moet proberen! Denk aan andere titels uit de Mega Man-serie zoals Mega Man X, Mega Man 8, en Mega Man & Bass. Deze games bieden vergelijkbare actie en platforming plezier, en zijn allemaal beschikbaar voor de Europese/Nederlandse markt.

Veelgestelde Vragen


Vraag: Is Mega Man 7 moeilijk?
Antwoord: Haha! Ja, Mega Man 7 is bekend om zijn uitdagende gameplay. Maar dat is juist wat het zo leuk en verslavend maakt! Met wat oefening en geduld zul je zeker de voldoening voelen van het verslaan van de Robot Masters en Dr. Wily.
Mega Man 7

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mega Man 7

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Mega Man 7... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.