x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Mega Man X - SNES All in 1!

Kopen:

Mega Man X
Bestel vanavond, maandag in huis.
68.49
€ 64.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mega Man X

Afbeelding voor  Mega Man X

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496330118

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Mega Man X

Afbeeldingen

Zero komt X redden van de corrupte Sigma!
Zero komt X redden van de corrupte Sigma!
afbeeldingen voor Mega Man X
Mega Man X plaatjes
Beoordelingen voor   Mega Man X

Beoordelingen Mega Man X

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

973
37 jaar
Veel afwisseling
Wanneer ik Mega Man speel moet ik altijd weer even wennen. Ik mag niet meer op mijn vijanden springen zoals met mario en ik kan niet meer bukken als er op mij geschoten wordt. Toch heeft Mega Man zijn charmes.

Mega Man X heeft 8 eindbasen die verslagen moeten worden. Elke eindbaas heeft een eigen thema die mooi verwerkt is in het level. Veel verschillende vijanden, tussen basen en game elementen. Zoals bijvoorbeeld door water (extra hoog springen), door een fabriek (waar robotten in elkaar worden gezet) of door mijngangen met mijnwagens.
Lees meer...

Wat helemaal nieuw leek in Zelda Breath of the Wild deed Mega Man al veel eerder. Je moet zelf de volgorde van de levels bepalen, je moet zelf uitzoeken welke volgorde te doen is. Je moet zelf uitzoeken hoe je elke baas en vijand het beste verslaat.

Mega Man is nooit makkelijk. Maar dit deel is ook niet te moeilijk. Met recht een klassieker!
Verberg.
Cijfer:
9,5

1554
26 jaar
Klassieke platformer met strakke gameplay
Mega Man X voor de SNES is een klassieke platformgame en een spin-off van de bekende Mega Man-serie. Bij mij thuis heeft deze game echt indruk gemaakt met zijn strakke gameplay, indrukwekkende graphics en meeslepende soundtrack. Mega Man X introduceert nieuwe elementen zoals wanden opklimmen, uitrustingsverbeteringen en een meer volwassen verhaallijn, wat het echt onderscheidt van eerdere titels in de serie.

De besturing is responsief en precies, wat natuurlijk erg belangrijk is voor de uitdagende levels en eindbazen waar Mega Man bekend om staat. De sprite-art is gedetailleerd en levendig, zeker voor SNES-standaarden. De soundtrack past ook weer perfect bij de actievolle gameplay van Mega Man X. Vooral de muziek in de levels zoals Chill Penguin en Storm Eagle bracht me helemaal in de stemming.
Lees meer...

De game is lekker uitdagend, wat ikzelf heel erg waardeer. Maar ook voor de minder ervaren spelers is de leercurve niet te steil; je voelt je echt beter worden naarmate je speelt. Bovendien worden vaardigheid en doorzettingsvermogen beloond, wat voor mij een belangrijke factor is in games.

Mega Man X is een must-play voor zowel nostalgische gamers als fans van platformers. Het blijft een hoogtepunt in de SNES-bibliotheek en ik kan het iedereen aanbevelen die van een goede uitdaging houdt.
Verberg.
Cijfer:
9,5

11100
30 jaar
Een originele spin-off die een gehele serie voortbracht
Mega Man X is een spinoff van de originele Mega Man serie. Ik dacht zelf dat het om deel 10 ging in de serie maar dat is dus incorrect.

Het spel kwam natuurlijk eerst op de markt in Japan in 1993 en dat jaar er na in Europa & Amerika. Ook deze game is een zeldzame om nog maar niets te zeggen over de sequels.
Lees meer...

Het spel kreeg betere kritieken dan Mega Man 7 door dat deze game meer originaliteit bevat en uitgebreider is terwijl dit spel eerder uit kwam.

Een must have voor in je collectie is het natuurlijk altijd. Er zijn een hoop verschillende eindbazen en het spel is nog knap lastig! De goeie oude tijd...
Verberg.
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

5209
21 jaar
De best megaman!
Mega Man X op de SNES is een meesterwerk dat de klassieke Mega Man-formule nieuw leven inblaast en een diepgaande, futuristische ervaring biedt. De overstap naar 16-bit graphics resulteert in verbluffende visuele presentaties, met gedetailleerde omgevingen en vloeiende animaties.

Het spel introduceert X, een geavanceerde androïde met nieuwe vaardigheden en mogelijkheden, waardoor de gameplay een frisse wending krijgt. De toevoeging van een verhaallijn, zij het eenvoudig, geeft een extra laag diepgang aan het Mega Man-universum. De diverse Mavericks, de tegenstanders van X, bieden uitdagende gevechten en vragen om strategie bij het kiezen van de volgorde waarin je ze aanpakt.

De soundtrack van Mega Man X, gecomponeerd door Setsuo Yamamoto, brengt de actie tot leven en versterkt de futuristische sfeer. De controle is responsief en intuïtief, waardoor spelers de volledige controle hebben over de wendbare X.De mogelijkheid om upgrades en nieuwe wapens te verkrijgen, voegt een element van progressie toe en moedigt aan tot herhaaldelijk spelen. Mega Man X wordt vaak beschouwd als een hoogtepunt in de serie en blijft een essentieel onderdeel van de SNES-gamingcollectie, waarbij het zowel nieuwkomers als nostalgische fans aanspreekt.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Mega Man X is een Fantastisch actie-platformspel ontwikkeld door Capcom voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES). In dit spannende avontuur kruip je in de huid van Mega Man X, een verbeterde versie van de klassieke Mega Man. Het verhaal speelt zich af in een futuristische wereld waar je het opneemt tegen de kwaadaardige Mavericks. De gameplay is snel, uitdagend en vol actie, met een mix van platformen en schieten. Je kunt verschillende wapens en vaardigheden verzamelen door eindbazen te verslaan, wat zorgt voor een dynamische en gevarieerde speelervaring. En dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Mega Man X werd oorspronkelijk uitgebracht in 1993 en betekende een frisse start voor de Mega Man-franchise. Het introduceerde nieuwe gameplay-elementen zoals wanden beklimmen en het gebruik van dash-bewegingen, wat een revolutie teweegbracht in de platformgame-genre. De game was een groot succes en leidde tot meerdere vervolgen en spin-offs. Het is nog steeds een van de meest geliefde games in de Mega Man-serie en blijft populair onder zowel oude als nieuwe fans.

Recensies van Experts


"Haha! Mega Man X is een meesterwerk van 16-bit actie!" - IGN. "Een tijdloze klassieker die elke gamer gespeeld moet hebben." - GameSpot. "De perfecte balans tussen uitdaging en beloning." - Nintendo Life.

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van klassieke actie-platformers en iedereen die houdt van uitdagende gameplay. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar een nostalgische trip, of een nieuwe speler die de wortels van het platformgenre wil verkennen, Mega Man X biedt voor ieder wat wils. Fantastisch voor verzamelaars en retro-gaming enthousiastelingen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Mega Man X, dan zul je zeker ook plezier hebben met games zoals "Super Metroid" en "Castlevania: Dracula X". Beide bieden intense actie en uitdagende platformelementen. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je game snel in huis!
Mega Man X

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mega Man X

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Mega Man X... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.