x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC) - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC) is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 70.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)

HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Afbeelding voor  Super Mario RPG Legend of the Seven Stars NTSC

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:USA (NTSC)
Genre:RPG
Uitgebracht:1996
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Super Mario RPG Legend of the Seven Stars NTSC

Afbeeldingen

Speel als je favoriete loodgieter, Mario, in zijn eerste RPG-avontuur!
Speel als je favoriete loodgieter, Mario, in zijn eerste RPG-avontuur!
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is een Amerikaans-exclusieve Mario RPG!
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is een Amerikaans-exclusieve Mario RPG!
Het aanvalssysteem is turnbased, net zoals in de Mario & Luigi-serie!
Het aanvalssysteem is turnbased, net zoals in de Mario & Luigi-serie!
Ontdek veel plekken en maak nieuwe vrienden, zoals Boshi de blauwe Yoshi met een zonnebril!
Ontdek veel plekken en maak nieuwe vrienden, zoals Boshi de blauwe Yoshi met een zonnebril!
Beoordelingen voor   Super Mario RPG Legend of the Seven Stars NTSC

Beoordelingen Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

1554
26 jaar
De eerste Mario RPG is meteen een tijdloos meesterwerk!
"Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars" is een klassieke RPG ontwikkeld door Square (nu Square Enix) in samenwerking met Nintendo voor de SNES, helaas nooit in Europa. Uitgebracht in 1996, combineert het de vertrouwde personages en setting van de Mario-franchise met RPG-elementen.

De game biedt een boeiend verhaal waarin Mario samenwerkt met nieuwe bondgenoten zoals Geno, Mallow, en Princess Peach om de wereld te redden van de schurkachtige Smithy. De gameplay mixt turn-based gevechten met timing-gebaseerde acties, waardoor je zowel strategie als vaardigheid nodig hebt om succesvol te zijn.
Lees meer...

Grafisch gezien maakt Super Mario RPG gebruik van isometrische 3D-beelden en behoudt het de kleurrijke en levendige stijl die typerend is voor de Mario-games. De muziek, gecomponeerd door Yoko Shimomura, draagt bij aan de algehele sfeer en blijft een van de meest geliefde soundtracks in de geschiedenis van videogames.

Wat deze game echt onderscheidt, is de charme en humor die de Mario-serie kenmerkt. Het bevat veel komische momenten en unieke personages die de spelervaring verrijken.

Kortom, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is een tijdloze klassieker die zowel fans van de Mario-serie als liefhebbers van RPG's zal bekoren, dankzij zijn meeslepende verhaal, innovatieve gameplay en onweerstaanbare charme. Het blijft een van de hoogtepunten in de rijke geschiedenis van zowel de Mario-franchise als de SNES-bibliotheek.
Verberg.
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)
Cijfer:
9,5

5209
21 jaar
Mario in een nieuw genre!
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars voor de SNES is een meesterwerk dat de platformheld naar een nieuw genre brengt - de role-playing game (RPG). Het spel, ontwikkeld door Square (nu Square Enix) in samenwerking met Nintendo, combineert de charmante wereld van Mario met diepgaande RPG-mechanismen.

Super Mario RPG levert een visueel aantrekkelijke ervaring met sprite-gebaseerde personages en omgevingen die de geliefde Mario-stijl trouw blijven. Het spel maakt gebruik van pre-rendered 3D-effecten die opvallend waren voor die tijd.
Lees meer...

Het spel introduceert nieuwe personages zoals Geno en Mallow, naast de vertrouwde gezichten van Mario, Princess Peach, Bowser, en meer. Het verhaal is boeiend en vol humor, en het verkent de Mushroom Kingdom op een manier die uniek is voor RPG's.

Super Mario RPG innoveert met turn-based gevechten, waarbij spelers perfecte timing moeten gebruiken om extra schade aan te richten of vijandelijke aanvallen te blokkeren. Het niveau van betrokkenheid en actie in de gevechten houdt de gameplay fris en stimulerend.

Gecomponeerd door Yoko Shimomura, heeft de soundtrack van Super Mario RPG klassieke deuntjes die tot op de dag van vandaag herinnerd worden. De muziek past perfect bij de sfeer van het spel en draagt bij aan de emotionele impact van het verhaal.

Het spel biedt een aanzienlijke herhalingswaarde met geheimen, optionele bazen en verschillende eindes, waardoor spelers worden aangemoedigd het avontuur opnieuw te beleven.

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is een essentiële titel voor zowel fans van het Mario-universum als RPG-liefhebbers. Het is een tijdloos juweeltje dat zijn plaats in de geschiedenis van gaming heeft verdiend.
Verberg.
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Wowie! Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars is echt een Fantastisch avontuur! Dit is een RPG-game ontwikkeld door Square en Nintendo, en het combineert de magie van Mario met de diepgaande gameplay van een role-playing game. In dit avontuur moeten Mario en zijn vrienden de zeven sterren terugvinden om de wereld te redden van de kwaadaardige Smithy! Het verhaal is vol humor, verrassingen, en heel veel plezier. De gameplay is een mix van turn-based gevechten en platforming, wat het echt uniek maakt. En de graphics? Voor die tijd waren ze baanbrekend met prachtige 3D-achtige visuals!

Historische Context


Super Mario RPG kwam oorspronkelijk uit in 1996 en was een van de laatste grote titels voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES). Het was een samenwerking tussen Nintendo en Square, wat destijds een grote verrassing was. De game werd enorm goed ontvangen en heeft een cultstatus bereikt. Het was ook de eerste keer dat Mario zich waagde aan het RPG-genre, wat later zou leiden tot andere populaire series zoals Paper Mario en Mario & Luigi. Hoewel de game oorspronkelijk alleen in Japan en Noord-Amerika werd uitgebracht, heeft het dankzij fanverzoeken en Virtual Console-releases uiteindelijk ook een Europees publiek bereikt.

Recensies van Experts


"Super Mario RPG is a timeless classic that blends the charm of Mario with the depth of an RPG. It's a must-play for any fan of either genre." - IGN
"With its engaging story, memorable characters, and innovative gameplay, Super Mario RPG remains one of the best RPGs ever made." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van zowel Mario als RPG's! Als je houdt van avonturen vol magie, humor, en uitdagende gevechten, dan is dit de game voor jou. Ook verzamelaars van klassieke SNES-games zullen deze titel Fantastisch vinden om aan hun collectie toe te voegen. En voor de nieuwere generaties is het een geweldige manier om de geschiedenis van Mario te ontdekken!

Vergelijkbare Games


Als je Super Mario RPG leuk vindt, dan moet je zeker ook eens kijken naar Paper Mario voor de Nintendo 64 en Mario & Luigi: Superstar Saga voor de Game Boy Advance. Beide games brengen dezelfde mix van humor, avontuur, en turn-based gevechten. En vergeet niet, bij MarioSNES.nl krijg je altijd 6 maanden garantie op de werking van onze producten. Fantastisch toch?!
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars (NTSC)

Tips en geheimen, cheats en codes

Easter Eggs en Glitches:
Handige glitches voor Mario RPG
Shurevb
5209
Hier zijn enkele glitches:1. Onbeperkt levens voor Mario:

- Ga naar het Mushroom Kingdom Castle.

- Ga naar de kamer waar je als eerste Princess Peach ontmoette.

- Spring op de stoel en blijf springen. Na ongeveer 100 sprongen, ontvangt Mario onbeperkte levens.2. Snel levelen voor personages:

- Ga naar Bean Valley.

- Ga naar het deel waar je uit het kanon wordt geschoten.

- Laat je personages vechten tegen de monsters die hier verschijnen.

- Gebruik de "Come Back!"-optie om herhaaldelijk terug te keren naar het startpunt en de monsters opnieuw te laten verschijnen.

- Herhaal dit proces om snel ervaringspunten te verdienen.3. Onbeperkte Frog Coins:

- Ga naar het Rose Town Inn.

- Praat met de personen in de kamer naast het bed.

- Spring bovenop de kledingkast.

- Spring herhaaldelijk op de kledingkast om Frog Coins te ontvangen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg