x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble! - SNES All in 1!

Kopen:

Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
84.99
€ 69.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Duits doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!

HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Afbeelding voor  Donkey Kong Country 3 Dixie Kongs Double Trouble

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:1996
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496830557
Goede Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Country 3 Dixie Kongs Double Trouble

Afbeeldingen

Donkey en Diddy Kong zijn in dit spel degenen die ontvoerd zijn, en Dixie en Kiddy Kong moeten ze bevrijden!
Donkey en Diddy Kong zijn in dit spel degenen die ontvoerd zijn, en Dixie en Kiddy Kong moeten ze bevrijden!
In plaats van apen in de jungle heb je dit keer te maken met beren, bossen en meren.
In plaats van apen in de jungle heb je dit keer te maken met beren, bossen en meren.
Ze mag dan wel geen neushoorn zijn, maar Ellie de olifant is een stuk schattiger dan Rambi!
Ze mag dan wel geen neushoorn zijn, maar Ellie de olifant is een stuk schattiger dan Rambi!
Toch best knap dat zo’n papegaai een hele aap kan dragen...
Toch best knap dat zo’n papegaai een hele aap kan dragen...
Beoordelingen voor   Donkey Kong Country 3 Dixie Kongs Double Trouble

Beoordelingen Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

1059
26 jaar
Ook het avontuur met Dixie en Kiddy Kong is fantastisch!
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) is het derde deel in de populaire Donkey Kong Country-serie, uitgebracht in 1996.

Donkey Kong Country 3 behoudt de kenmerkende grafische stijl en platformgameplay die de serie kenmerkt. Het spel introduceert Dixie Kong als het speelbare personage, samen met haar neefje Kiddy Kong. De twee hebben unieke vaardigheden, zoals Dixie's helikoptersprong met haar paardenstaart en Kiddy's mogelijkheid om vijanden te rollen.
Lees meer...

De levels zijn divers en bevatten een mix van jungle, ijs, water en industriële omgevingen. De game biedt veel variatie in levels en uitdagingen. De toevoeging van voertuigen, zoals de Hovercraft en de Boot, voegt een leuke twist toe aan de gameplay.

Het verhaal volgt Dixie en Kiddy terwijl ze op zoek gaan naar de ontvoerde Donkey en Diddy Kong. De bazen zijn creatief ontworpen en zorgen voor memorabele gevechten.

Hoewel de game de solide basis van zijn voorgangers behoudt, heeft het een iets lagere moeilijkheidsgraad in vergelijking met de eerdere delen. Desondanks biedt het een vermakelijke ervaring met uitdagende platformactie en blijft het een waardevolle toevoeging aan de Donkey Kong Country-serie. Fans van het genre en de vorige games zullen zeker genieten van Dixie Kong's Double Trouble! op de SNES.
Verberg.
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!
Cijfer:
9,5

25 jaar
Plezier voor jong en oud
Donkey kong 3 is misschien wel de leukste die er is. Door alle verschillende levels en het puzzel werk wat je erin beleeft kun je uren aan de gang. Dit was tevens ook een van mijn favoriete donkey kong’s, uren plezier aan gehad! Echt een aanrader voor jong en oud !!
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!
Cijfer:
10

11100
29 jaar
Laatste deel in de Donkey Kong Country trilogy
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble! het laatste deel in de trilogy kwam uit in 1996. Het is weer genieten met deze game in de style van de andere voorgangers. Ook deze game komt van Rare, een uitgever die niets fout kon doen destijds! Kortom een topper die later ook voor de Gameboy Advance is uitgebracht.

Maar de originele games, compleet met doosje en al, in je collectie is toch wel heel fijn aangezien Donkey Kong maar 1 game kreeg op de N64.
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

350
22 jaar
De voor- en nadelen van Donkey Kong Country 3
Voordelen van Donkey Kong Country 3 voor de SNES:
1. Geweldige graphics: De graphics in Donkey Kong Country 3 zijn indrukwekkend voor een spel dat voor de SNES is gemaakt.

Lees meer...
2. Nieuwe personages: Er is een aantal nieuwe personages in Donkey Kong Country 3, zoals Dixie Kong en Kiddy Kong, die een unieke draai geven aan het spel.

3. Uitdagende levels: De Donkey Kong-games staan bekend om hun moeilijke levels. En in Donkey Kong Country 3 zijn er ook genoeg moeilijke levels, waaronder boss battles en verborgen levels die spelers nog meer uitdagen.

4. Co-op: Donkey Kong Country 3 is een co-op spel, dat betekent dat je samen met iemand anders kan spelen door 2 controllers aan te sluiten.

Nadelen van Donkey Kong Country 3 voor de SNES:
1. Moeilijk voor kinderen: Zoals eerder vermeld is Donkey Kong Country 3 een behoorlijk uitdagend spel en kan daardoor voor jonge kinderen moeilijk zijn.

2. Beperkte replaywaarde: Omdat het spel niet zo veel variatie heeft, kan het snel saai worden om het opnieuw te spelen.

3. Moeilijk te vinden: Donkey Kong Country 3 is een oud spel, dat moeilijk te vinden kan zijn voor degenen die het spel willen spelen.
Verberg.
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!
Cijfer:
8,7

5209
21 jaar
Weer een geweldige donkey kong game!
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! voor de SNES is een verdere uitbreiding van de bejubelde Donkey Kong Country-serie, en hoewel het misschien niet dezelfde iconische status heeft als zijn voorgangers, levert het toch een boeiende platformervaring.

De grafische presentatie blijft indrukwekkend, met gedetailleerde omgevingen en karakterontwerpen. De muziek, ook gecomponeerd door David Wise, draagt bij aan de atmosfeer en blijft het hoge niveau handhaven dat fans van de serie gewend zijn.
Lees meer...

Het spel introduceert Dixie Kong als het speelbare personage, samen met Kiddy Kong. De toevoeging van verschillende vaardigheden tussen de twee personages voegt een strategisch element toe aan de gameplay. De levels variëren van ijskoude grotten tot exotische moerassen, waardoor een gevarieerd en boeiend avontuur ontstaat.

Donkey Kong Country 3 behoudt de traditionele platformmechanica, maar voegt nieuwe voertuigen en mini-games toe om de gameplay te diversifiëren. Het verzamelen van bonusitems en het ontdekken van geheime gebieden blijft een belangrijk aspect, waardoor spelers worden aangemoedigd om de levels grondig te verkennen.

Hoewel het soms als minder uitdagend wordt beschouwd dan zijn voorgangers, biedt Donkey Kong Country 3 nog steeds een gedenkwaardige en vermakelijke platformervaring die fans van de serie en liefhebbers van het genre zullen waarderen.
Verberg.
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!
Cijfer:
9,5

49 jaar
Beste topgames aller tijden.
Donkey kong 1 2 en 3: Beste topgames aller tijden.
Wat heb ik deze gespeeld toen ik nog een snes had.
En zelfs op de gba kan ik er soms nog van genieten. Dk doet voor mij niet onder aan mario. Ik vind deze games zelfs veel veel beter. Super game play met veel mooie leuke levels. Heerlijk om naar te kijken en te spelen.
Dus een echte aanrader voor zowel jong als oud.
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Donkey Kong Country 3: Dixie Kong´s Double Trouble!
Super Dekker
4574
15 jaar
Donkey Kong Country 3: Dixie Kong´s Double Trouble! heeft super veel eindbazen. Dan is het ook niet raar dat je wel eens vast komt te zitten. Bekijk ze daarom allemaal hier in deze video. Veel kijk plezier!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg