x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest - SNES All in 1!

Kopen:

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
76.99
€ 61.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
28.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
30.99
€ 22.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest

Afbeelding voor  Donkey Kong Country 2 Diddys Kong Quest

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:1995
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496830489
Goede Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong Country 2 Diddys Kong Quest

Afbeeldingen

Speel als Diddie Kong en Dixie Kong op zoek naar de vermiste Donkey Kong!
Speel als Diddie Kong en Dixie Kong op zoek naar de vermiste Donkey Kong!
Kapitein Haak had een haak omdat zijn hand was afgebeten door een krokodil, dus wat is er met deze krokodil gebeurd?
Kapitein Haak had een haak omdat zijn hand was afgebeten door een krokodil, dus wat is er met deze krokodil gebeurd?
In plaats van de chagrijnige Cranky Kong word je dit keer geholpen door zijn vrouw Wrinkly Kong!
In plaats van de chagrijnige Cranky Kong word je dit keer geholpen door zijn vrouw Wrinkly Kong!
Dit spel is het directe vervolg op het baanbrekende <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Donkey_Kong_Country target = _blank>Donkey Kong Country</a>.
Dit spel is het directe vervolg op het baanbrekende Donkey Kong Country.
Beoordelingen voor   Donkey Kong Country 2 Diddys Kong Quest

Beoordelingen Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

11100
29 jaar
Beter dan z’n voorganger Donkey Kong Country
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest is uitgebracht door Rare in 1995. Dit deel is de opvolger van de populaire Donkey Kong Country. Grootste verschil nu is de characters waar je mee speelt namelijk Diddy Kong & Dixie Kong. Dit spel is ook uitgebracht voor de Gamboy Advance in 2004.

Het verhaal is dat Donkey Kong is ontvoert en beste vriend Diddy & Dixie moeten hem redden. Het spel is ook wat lastiger dan deel 1. De soundtrack is heerlijk en de uitdagingen verfrissend!

Absoluut een aanrader om in je collectie te hebben, natuurlijk compleet in doos ;-)
Cijfer:
9,1

60
15 jaar
Hele leuke levels en een super mooie Soundtrack. zeker een aanrader
Donkey Kong Country 2 is een platformer voor de SNES die is uitgekomen in laat 1995, bijna precies een jaar nadat Donkey Kong Country 1 is uitgekomen

De Hoofd-Missie is om Donkey Kong uit te handen te krijgen van King K Rool.
Lees meer...
Je speelt in het spel als Diddy Kong Of de nieuwe Dixie Kong,

De game heeft in totaal 8 werelden met ongeveer 50 levels. Donkey kong country 2 heeft ook een geweldige soundtrack, iets wat we ook zagen in de eerste game in de reeks dat de atmosfeer van de game nog een stukje krachtiger maakt.

Over het algemeen een hele leuke game en zeker weten een aanrader als je de 1ste game leuk vondt
Verberg.
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
Cijfer:
9,0

320
22 jaar
AHHRRR! Op reddingstocht op een pirateneiland!
Donkey Kong Country uit 1994 was zó goed, dat het een jaar later al een vervolg kreeg! Dit keer heeft het een dreigend piratenthema!

De gemene kapitein van de krokodillenclan de Kremlings, Kaptain K.Rool, heeft Donkey Kong ontvoerd naar het duistere piratennest Crocodile Isle! Het is aan DK’s maatje Diddy en diens vriendin Dixie om hem te redden! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan -- het eiland krioelt van de sluwe Kremling-piraten en andere griezelige beesten die van dit terrein hun thuis hebben gemaakt! Zo zullen Diddy en Dixie een ondergrondse vulkaan, een donker moeras en andere verraderlijke omgevingen moeten doorkruisen om hun maat DK te redden. Er is zelfs een krakkemikkig indoor-attractiepark!

Dit in 1995 uitgebrachte platformspel zit vol humor en bevat een leuke groep personages die de Kongs en de speler bij hun avontuur zullen helpen. Als je van platformers of van piratenavonturen houdt, is dit een echte aanrader!
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
Cijfer:
9,6
Lees meer beoordelingen.

1134
26 jaar
Ook de tweede DKC is een topper!
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) is een platformgame die werd uitgebracht in 1995. Het spel, ontwikkeld door Rare, bouwt voort op het succes van zijn voorganger en wordt vaak beschouwd als een van de beste platformgames aller tijden.

Donkey Kong Country 2 introduceert Diddy Kong en Dixie Kong als speelbare personages, waarbij je tussen beide kan schakelen om hun unieke vaardigheden te benutten. De game biedt een uitdagende mix van platformactie, verkenning en puzzels.
Lees meer...

De grafische presentatie van de game is opmerkelijk, met gedetailleerde en levendige sprites die gebruikmaken van de geavanceerde mogelijkheden van de SNES-hardware. De omgevingen zijn gevarieerd en mooi ontworpen, waardoor elke wereld een eigen unieke sfeer krijgt.

De muziek, gecomponeerd door David Wise, draagt sterk bij aan de beleving. De catchy deuntjes en sfeervolle achtergrondmuziek passen perfect bij de verschillende levels en dragen bij aan de algehele charme van het spel.

De gameplay is strak en responsief, met goed ontworpen levels die variëren in moeilijkheidsgraad. De toevoeging van diverse vijanden en eindbazen houdt de gameplay fris en uitdagend.

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest is een tijdloze klassieker die zijn plaats in de geschiedenis van videogames heeft verdiend. Met zijn indrukwekkende presentatie, meeslepende gameplay en gedenkwaardige muziek blijft het een geliefd spel voor zowel nostalgische gamers als nieuwkomers.
Verberg.
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
Cijfer:
9,5

1032
25 jaar
Nog beter
Ik vind Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest een aanrader. Persoonlijk vind ik deel twee van de Donkey Kong serie veel leuker dan deel een! In dit deel heb je nog meer uitdagingen, nog betere levels, het spel zit nog beter in elkaar. Dus zeker een leuke aanvulling op de collectie en zeker een aanrader als je een leuk platform spel zoekt!
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
Hoogtepunt in het platformgenre door uitstekend spelontwerp!
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest voor de SNES is een platformparel die de hoge lat van zijn voorganger overtreft. Het spel biedt een meeslepend avontuur waarin Diddy Kong en Dixie Kong samenwerken om Donkey Kong te redden van de schurkachtige Kaptain K. Rool.

De grafische presentatie is opmerkelijk, met levendige kleuren, gedetailleerde sprites en indrukwekkende achtergronden. Elk level voelt uniek aan en bevat creatieve ontwerpen, variërend van dichte bossen tot spookachtige moerassen. De muziek, gecomponeerd door David Wise, is memorabel en draagt bij aan de algehele sfeer van het spel.
Lees meer...

De gameplay blijft trouw aan het traditionele platformgenre, maar introduceert nieuwe elementen zoals team-up moves tussen Diddy en Dixie. De levels zijn uitdagend en goed ontworpen, met geheimen en bonusgebieden die het verkennen stimuleren. De toevoeging van vliegende en zwemmende segmenten voegt variatie toe aan de gameplay.

Donkey Kong Country 2 wordt vaak geprezen vanwege zijn uitdagende eindbazen, die zowel creatief als belonend zijn. De controls zijn responsief en nauwkeurig, wat essentieel is voor de precieze platformactie.

Kortom, Donkey Kong Country 2 is niet alleen een waardige opvolger, maar ook een hoogtepunt in het platformgenre, en het blijft een favoriet onder gamers vanwege zijn tijdloze charme en uitstekende spelontwerp.
Verberg.
Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest
Super Dekker
4764
15 jaar
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest heeft veel lastige eindbazen. Daarom is hier een video waarin exact wordt laten zien wat je moet doen om ze te verslaan. Veel Succes!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg