x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie - SNES All in 1!

Kopen:

The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.99
20.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
26.99
€ 18.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie

HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Afbeelding voor  The Great Circus Mystery starring Mickey and Minnie

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:1995
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0454963307810
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  The Great Circus Mystery starring Mickey and Minnie

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor The Great Circus Mystery starring Mickey and Minnie

Links

Beoordelingen voor   The Great Circus Mystery starring Mickey and Minnie

Beoordelingen The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

1248
21 jaar
Oude Disney herinneringen
Velen herinneren zich deze game misschien niet, maar ik weet het zeker. Ik herinner me dat ik het bij vrienden thuis speelde toen ik een klein kind was. Toen ik onlangs een Super Nintendo ontving als een verjaardagscadeau van een vriend wist ik dat ik deze game moest hebben voor mijn verzameling. De game zelf is fantasierijk en kleurrijk.

Het is ook een uitdaging voor degenen die van een goede puzzel houden. Het spel biedt ook een modus voor twee spelers en dat maakt het vechten met de bazen in dit spel beslist gemakkelijker. Mijn zus en ik hebben deze game gespeeld en het is een geweldige manier om familie tijd door te brengen en om communicatie en teamwork te ontwikkelen.

Het is heel vermakelijk en leuk. Het bezitten van dit spel heeft ertoe bijgedragen dat het innerlijke kind in mij levend bleef zoals Disney wel vaker doet.

Ik ben erg trots om deze game in mijn verzameling te hebben en zou het aanraden aan elke Disney-fan van kind tot volwassene. Als je nog steeds een SNES bezit raad ik je aan om deze game voor je verzameling te kopen als je deze tegen komt, deze is erg zeldzaam.
The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie
Cijfer:
8,6

5209
21 jaar
Een magisch Disney-avontuur!
The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) levert een betoverend avontuur met de iconische Disney-karakters. Ontwikkeld door Capcom, biedt dit spel een mix van platformactie en magie in het hart van de circuswereld.

De visuele presentatie van The Great Circus Mystery is levendig en aantrekkelijk. De sprites van Mickey en Minnie zijn goed geanimeerd, en de achtergronden brengen de magische sfeer van het circus prachtig over. De Disney-stijl komt tot leven en voegt een tijdloze charme toe aan het spel.
Lees meer...

De muziek en geluidseffecten dragen bij aan de magische ambiance. De vrolijke deuntjes weerspiegelen de avontuurlijke toon van het spel en versterken de Disney-ervaring. Geluidseffecten, zoals sprankelende magie en vrolijke tonen, dragen bij aan de algehele sfeer.

De gameplay biedt een mix van platformen, actie en puzzels. Spelers kunnen kiezen om zowel Mickey als Minnie te besturen, elk met unieke vaardigheden. De variatie in levels, waaronder de binnenkant van een reuzenrad en een betoverde bossen, zorgt voor een gevarieerde en boeiende ervaring.

De magie in het spel komt tot uiting in de vaardigheden van Mickey en Minnie, zoals het gebruik van toverstokken en betoverde kostuums. Het spel moedigt samenwerking aan, wat het ideaal maakt voor vrienden of familieleden die samen willen spelen.

The Great Circus Mystery is een waar genot voor Disney-liefhebbers en gamers. Het combineert de charme van de geliefde personages met een meeslepende gameplay, waardoor het een tijdloos avontuur is dat geschikt is voor alle leeftijden.
Verberg.
The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie
Cijfer:
7,8

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Great Circus Mystery starring Mickey & Minnie

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Verborgen 2-Ups
Ruben
103
In Stage One, the Haunted Circus, start je het spel op de kermis. Vlak voor je is een kleine vijver, waar een vijandige vis in zwemt. Ongeveer halverwege het water staat op de achtergrond een houten draagbalk. Zwem hier voorbij en je ontvangt een 2-Up.

In Stage Two, the Jungle, is er nog een verborgen 2-Up. Nadat je halverwege de baas (de gigantische schildpad) hebt verslagen, ga je nog een paar schermen en kom je bij een sectie waar je de Safari-outfit zult gebruiken om van een aantal wijnstokken af te glijden. Nadat je de onderste wijnstok hebt bereikt, zwem je in het water eronder, helemaal naar links. Het woord '' 2-Up '' zal verschijnen wanneer je het gevonden hebt.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor The Great Circus Mystery starring Mickey and Minnie

Links

Thuiswinkel Waarborg