x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Aaahh!!! Real Monsters - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Aaahh!!! Real Monsters is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 11.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Aaahh!!! Real Monsters

Afbeelding voor  Aaahh Real Monsters

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht:1996
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Aaahh Real Monsters

Afbeeldingen

In deze game speel je als vrijwel alle <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Ghoul_Patrol target = _blank>monsters</a> uit de klassieke Nickelodeon-serie!
In deze game speel je als vrijwel alle monsters uit de klassieke Nickelodeon-serie!
De sfeer van dit spel is hetzelfde als die van de serie: griezelig, maar toch kindvriendelijk.
De sfeer van dit spel is hetzelfde als die van de serie: griezelig, maar toch kindvriendelijk.
Tijdens je reis kom je allerlei unieke en interessante <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Ghoul_Patrol target = _blank>monsters</a> tegen.
Tijdens je reis kom je allerlei unieke en interessante monsters tegen.
Ickis is het met ons eens: deze game is meer dan 20 jaar later nog steeds de moeite waard!
Ickis is het met ons eens: deze game is meer dan 20 jaar later nog steeds de moeite waard!
Afbeelding voor Aaahh Real Monsters

Links

Beoordelingen voor   Aaahh Real Monsters

Beoordelingen Aaahh!!! Real Monsters

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,5

973
43 jaar
Ickis, Oblina en Krumm!
Aaahh!!! Real Monsters op de SNES is een videogame gebaseerd op de Nickelodeon-cartoon. In deze side-scrolling platformer neem je de controle over het trio - Ickis, Oblina en Krumm - terwijl ze hun weg banen door moeilijke schrikschoolexamens.

Het trio heeft elk andere eigenschappen. Leuk bedacht maar in de praktijk werkt het eigenlijk niet erg goed. Voor sommige sprongen heb je gewoon Krumm nodig om te zien wat er na de sprong aankomt.
Lees meer...

Dan kun je de moeilijkheidsgraad instellen, maar op moeilijkheidsgraad Nightmare duurt het alleen langer om de vijanden te verslaan wat betekend dat je alleen maar meer geduld moet hebben om het uit te spelen.

Erg mooie box art, en leuk om een keer aan te zetten, maar de game echt uitspelen raad ik je niet aan.
Verberg.
Cijfer:
6,0

1554
26 jaar
Op avontuur met het bekende monster trio!
"Aaahh!!! Real Monsters" is een leuke platformer gebaseerd op de populaire Nickelodeon-tekenfilm. Natuurlijk wordt de hoofdrol vertolkt door het bekende trio van bekende monsters Ickis, Oblina en Krumm. De drie monsters hebben elk hun eigen vaardigheden die ze moeten gebruiken om door de verschillende levels te komen en opdrachten van de Grumble te voltooien.

De game biedt klassieke platformactie, waarbij je tussen de drie personages kunt switchen. De levels zijn uitdagend. De puzzels om op te lossen en vijanden om te verslaan zijn afwisselend en maar maken niet zo goed gebruik van de personage-specifieke eigenschappen helaas. Bovendien kan de besturing soms wat onhandig aanvoelen.
Lees meer...

De graphics zijn kleurrijk en komen overeen met de stijl van de tekenfilmserie, met gedetailleerde achtergronden en goed geanimeerde personages.

"Aaahh!!! Real Monsters" is een redelijke game voor fans van de serie en platformgames. Hoewel het niet uitblinkt in gameplay, biedt het een aardige en nostalgische ervaring.
Verberg.
Cijfer:
7,0

Productbeschrijving


Wowie! Ben jij klaar voor een griezelig avontuur? Aaahh!!! Real Monsters voor de Super Nintendo brengt je naar de onderwereld van monsters en geesten! In deze platformgame, gebaseerd op de populaire Nickelodeon-cartoon, speel je als Ickis, Oblina en Krumm. Je moet ze helpen hun monstertaken te volbrengen en menselijke kinderen de stuipen op het lijf te jagen. De game zit boordevol puzzels, uitdagingen en natuurlijk een flinke dosis humor. Ontwikkeld door Realtime Associates en uitgegeven door Viacom New Media, biedt deze game een unieke mix van platformactie en puzzeloplossende gameplay. En dat maakt mij super blij!

Historische Context


Aaahh!!! Real Monsters werd uitgebracht in 1995, tijdens de hoogtijdagen van de Super Nintendo. De cartoon was enorm populair in de jaren '90, en de game wist die charme perfect te vertalen naar een interactief avontuur. Hoewel het geen enorme commerciële hit was, heeft het een trouwe schare fans verzameld en wordt het vandaag de dag nog steeds gewaardeerd door retro-gameliefhebbers. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"Haha! This game captures the quirky essence of the cartoon perfectly. It's a fun, nostalgic trip back to the '90s!" - IGN
"Bleh! While it may not be the most polished platformer, it offers a unique experience for fans of the show." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de originele Nickelodeon-cartoon die op zoek zijn naar een nostalgische trip. Maar ook verzamelaars van retro-games en platformliefhebbers zullen deze game zeker waarderen. Dus of je nu een oude fan bent of een nieuwe speler, Aaahh!!! Real Monsters biedt voor ieder wat wils! Hoe Fantastisch is dat?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Aaahh!!! Real Monsters, dan raad ik je zeker aan om eens te kijken naar andere platformgames zoals "The Lion King" en "Aladdin" voor de Super Nintendo. Beide games bieden een vergelijkbare mix van platformactie en puzzels, en zijn net zo leuk om te spelen. En het beste van alles? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je games supersnel in huis! Fantastisch, toch?
Aaahh!!! Real Monsters

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Aaahh!!! Real Monsters

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Geheim

Easter Eggs en Glitches:
Harde Schreeuw
Davemans
2024
Wanneer je in het eerste level bent en in deel 2, ga dan naar de vuilnisbelt en druk op: L, L + R, R, R, Boven, Onder, L + R, SELECT, START. Als je het goed hebt gedaan, hoor je een schreeuw.

Cheats en Codes:
Grombe-acties
Davemans
2024
Om de Gromble te laten knipperen, druk op L of R op het scherm dat verschijnt vóór het begin van een niveau.

Om de Gromble zijn ogen wijd open te maken, houdt u R + DOWN ingedrukt als de Gromble verschijnt voor een niveau of op het optiescherm. Na het loslaten van deze knoppen kijkt hij boos.

Geheimen:
Angsten opslaan tip:
Davemans
2024
Om je angsten te redden, gooi je afval. En maak je geen zorgen als je geen skeletten meer hebt, je hebt nog steeds vuilnis! Maar als je twijfelt, kun je de angsten gebruiken die je hebt opgeslagen.
Lees meer tips en geheimen.

Cheats en Codes:
Monster geluiden
Davemans
2024
Wanneer het Nickelodeon-logo op het scherm verschijnt, drukt u op een willekeurige richting op het bedieningspaneel om de themamuziek te starten. Druk nu op A, B, X of Y om geluiden te maken.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg