x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues - SNES All in 1!

Kopen:

Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues
Bestel vanavond, maandag in huis.
35.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:1994
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0735009701800
Goede Badges:
Afbeeldingen voor  Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Links

Beoordelingen voor   Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Beoordelingen Jurassic Park Part 2 The Chaos ContinuesProductbeschrijving


Wowie! Welkom bij "Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues" voor de Super Nintendo! In dit Fantastische avontuur neem je de rol aan van Dr. Alan Grant, en je missie is om de dinosaurussen te beschermen tegen de kwaadaardige corporation genaamd BioSyn. Deze game is een side-scrolling shooter en biedt zowel single-player als co-op gameplay. Je zult verschillende soorten wapens gebruiken en tegen allerlei gevaarlijke dino's vechten terwijl je door de levels navigeert. Het spel biedt een spannende mix van actie en strategie, en dat maakt mij super blij!

Historische Context


Toen "Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues" in 1994 uitkwam, was de Jurassic Park-franchise al een wereldwijd fenomeen dankzij de succesvolle film van Steven Spielberg. Deze game bouwt voort op de populariteit van de film en biedt fans de kans om opnieuw de spanning en het gevaar van een eiland vol dinosaurussen te beleven. Hoewel deze game geen directe verfilming is van een film, brengt het wel de actie en het avontuur van het Jurassic Park-universum naar je Super Nintendo.

Recensies van Experts


"While not as groundbreaking as the original film, Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues offers solid gameplay and a decent challenge for fans of the franchise." - IGN
"An enjoyable experience for those who love dinosaurs and action-packed gameplay." - GameSpot

Iets voor jou?


Dino-fans, opgelet! Deze game is perfect voor iedereen die gefascineerd is door dinosaurussen en avontuurlijke actie. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een nieuwkomer die van Jurassic Park houdt, deze game biedt urenlang plezier en spanning. Ik zie deze game vaak gekocht worden door verzamelaars van de Jurassic Park-franchise en door gamers die houden van klassieke actie-avonturengames.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues", dan raad ik je ook aan om "Super Metroid" en "Contra III: The Alien Wars" te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie en avontuur en zijn ook beschikbaar voor de Super Nintendo. En vergeet niet, bij MarioSNES.nl is veilig bestellen gegarandeerd. Niet goed? Wij betalen alle verzendkosten! Fantastisch, toch?
Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Jurassic Park Part 2 The Chaos Continues

Links