x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Starwing - SNES All in 1!

Kopen:

Starwing
Bestel vanavond, maandag in huis.
17.49
€ 13.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Starwing Lelijk Eendje
Bestel vanavond, maandag in huis.
16.49
€ 13.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Voorkant gamepak andere kleur grijs dan achterkant
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Starwing

Afbeelding voor  Starwing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:1993
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496830069
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Starwing

Afbeeldingen

In deze game probeer je als de legendarische piloot Fox McCloud het universum te redden!
In deze game probeer je als de legendarische piloot Fox McCloud het universum te redden!
De 3D-gameplay van Starwing was uniek in die tijd, en duwt de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>SNES</a> tot haar uiterste grenzen!
De 3D-gameplay van Starwing was uniek in die tijd, en duwt de SNES tot haar uiterste grenzen!
Tijdens het spel komen je medepiloten zo nu en dan met handig advies of grappige opmerkingen.
Tijdens het spel komen je medepiloten zo nu en dan met handig advies of grappige opmerkingen.
Neem het op tegen de kwaadaardige keizer Andross!
Neem het op tegen de kwaadaardige keizer Andross!
Beoordelingen voor   Starwing

Beoordelingen Starwing

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,0

405
20 jaar
Een zeer sterk eerste deel van een legendarische game serie
HET debut van Fox McCLoud’s squadron stelt zeker niet teleur. Je voelt je net deel van het team wanneer je deze game speelt. Er is zoveel te doen in elk level dat je altijd in een staat van alertheid bent, klaar om vijandige hinderlagen te verwachten. Starwing levert ongelooflijke, intense momenten in de gevaarlijkste gebieden!
Cijfer:
8,5

1137
15 jaar
Revolutionair avontuur
Starwing, tegenwoordig beter bekend als ’StarFox’, was de eerste game in de StarFox serie. In deze game speel je als de jonge piloot Fox McCloud, die zijn vader’s team StarFox pas leidt. Leden van het StarFox team zijn: Slippy Toad, Falco Lombardi en Peppy Hare.

Help Fox en zijn team om de kwaadaardige geleerde Andross te stoppen in een van de eerste goeie 3D games ooit. De controls en graphics kunnen even wennen zijn voor nieuwe spelers, maar na een korte tijd barrel roll je je weg door de melkweg!
Cijfer:
8,0

11100
29 jaar
1 van de weinige games die gebruikt maakt van de FX chip!
StarFox wat hier als Starwing uit gebracht is in 1993, is een race/vlieg shooter. Het is 1 van de weinige games die gebruik maakt van een FX chip. Deze zorgde ervoor dat 3D gaming mogelijk was en is ook gebruikt in o.a. Doom.

Destijds was dat natuurlijk revolutionair! Deze moet je minimaal eens gespeeld hebben en in de collectie hebben! Check ook de vervolg game op de Nintendo 64: Lyatwars!
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

5209
21 jaar
Starwing is een geweldig spel voor z'n tijd maar is niet makkelijk!
Starwing, ook bekend als Star Fox op de Super Nintendo, is een baanbrekende titel die opviel door zijn gebruik van 3D-graphics op een 16-bit platform. De game biedt een meeslepende ruimte-ervaring met opwindende dogfights en indrukwekkende polygonale beelden voor die tijd. Hoewel de controls in het begin wat wennen zijn, voegen ze uiteindelijk een extra laag strategie toe aan het gameplay. De dynamische soundtrack draagt bij aan de intense sfeer. Hoewel de grafische pracht tegenwoordig gedateerd lijkt, blijft Starwing een klassieker die zijn plaats in de geschiedenis van gaming verdient.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Starwing, ook wel bekend als Star Fox in andere delen van de wereld, is een Fantastisch spel voor de Super Nintendo dat in 1993 werd uitgebracht. Deze game werd ontwikkeld door Nintendo samen met Argonaut Software en maakt gebruik van de revolutionaire Super FX-chip. Dit zorgt voor indrukwekkende 3D-graphics op de Super Nintendo, wat destijds ongekend was! In Starwing neem je de controle over Fox McCloud en zijn team van ruimtepiloten - Falco, Peppy en Slippy - terwijl ze het opnemen tegen de kwaadaardige Andross. De game is een spannende mix van rail-shooter en vrij rondvliegen, waarbij je vijandige schepen en obstakels moet ontwijken en vernietigen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Fantastisch! Toen Starwing uitkwam, was het een baanbrekende titel vanwege de Super FX-chip die het mogelijk maakte om 3D-graphics op de Super Nintendo weer te geven. Dit was een grote stap voorwaarts in de game-industrie en zorgde ervoor dat Starwing een van de meest besproken en geliefde games van zijn tijd werd. De game heeft sindsdien verschillende vervolgen gekregen, waaronder Star Fox 64 en Star Fox Zero, die de avonturen van Fox McCloud voortzetten.

Recensies van Experts


"Starwing is een technologische wonder dat laat zien waartoe de Super Nintendo in staat is. De gameplay is verslavend en de graphics zijn adembenemend voor zijn tijd." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van space shooters en avontuurlijke gamers die houden van snelle actie en uitdagende gameplay. Ook retro-gaming liefhebbers en verzamelaars zullen deze klassieker zeker willen toevoegen aan hun collectie. Wie wil er nou niet de held van het universum zijn samen met Fox McCloud en zijn team?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Starwing, dan raad ik ook aan om te kijken naar andere klassieke Nintendo titels zoals F-Zero en Super Metroid. Beide games bieden een unieke en spannende ervaring die je urenlang bezig zal houden. Vergeet niet dat al onze producten bij MarioSNES.nl komen met 6 maanden garantie op de werking. Dat is toch Fantastisch!
Starwing

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Starwing

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Easter Eggs en Glitches:
Verbogen aftiteling lied
Stteevvee
1708
Nadat je het spel verslagen hebt (moeilijkheidsgraad maakt niet uit) moet je 10-20 minuten wachten op het ’THE END’ scherm. Er zal een clip beginnen afspelen met een lied dat nog nooit in het spel gespeeld is. Het lied zal zichzelf enkele keren herhalen.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Starwing
Super Dekker
4764
15 jaar
Moeite met de eindbazen in Starwing? Geen probleem! Bekijk ze hier in deze video en leer ze allemaal een lesje!

 

Easter Eggs en Glitches:
Verbogen aftitel lied
Steve
Wanneer je het spel verslagen hebt (moeilijkheidsgraad maakt niet uit) moet je 10-20 minuten wachten op het ’THE END’ scherm. Er zal vervolgens een clip starten met een geheim lied dat in het spel nog nooit gespeeld werd. Dit lied zal zichzelf een paar keer herhalen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg