x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

Secret of Mana - SNES All in 1!

Kopen:

Secret of Mana
Bestel vanavond, maandag in huis.
50.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Secret of Mana

Afbeelding voor  Secret of Mana

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:RPG
Uitgebracht:1994
Spelers:1-3
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Multitap
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Secret of Mana

Afbeeldingen

Zoals in elke JRPG begin je met schattige beestjes in elkaar te slaan?
Zoals in elke JRPG begin je met schattige beestjes in elkaar te slaan?
Secret Of Mana is een vervolg op <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Secret_of_Evermore target = _blank>Secret of Evermore</a>. Ook zeker de moeite waard!
Secret Of Mana is een vervolg op Secret of Evermore. Ook zeker de moeite waard!
Dit doet me een beetje denken aan een kerker in Zelda...
Dit doet me een beetje denken aan een kerker in Zelda...
Afbeelding voor Secret of Mana

Links

Beoordelingen voor   Secret of Mana

Beoordelingen Secret of Mana

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

11100
29 jaar
Heerlijke spel voor de snes in style van Zelda
Secret of Mana, een spel wat in 1993 op de markt kwam en het vervolg is op Secret of Evermore. Spel is ontwikkeld door japanse spelproducent Square.

Het is een actierollen spel wat een beetje lijkt op The Legend of Zelda. Secret of Mana gebruikte het toen revolutionaire Ring Command menusysteem. Hiermee kun je het spel pauzeren en kan je nog steeds bepaalde handelingen uitvoeren zonder van scherm te hoeven wisselen.
Lees meer...

Het spel was een commercieel succes en had lovende kritieken door onder andere de heerlijke soundtrack. Het spel is zelfs recent opnieuw uitgebracht voor de Playstation 4.

Kortom deze moet je in je verzameling hebben, heerlijke game play!
Verberg.
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
Prachtige actie-RPG
"Secret of Mana" is een actie-RPG die bekend staat om zijn prachtige grafische vormgeving en meeslepende verhaal. De real-time gevechten en de mogelijkheid om samen met twee vrienden te spelen, waren innovatief voor die tijd. Hoewel het spel geprezen wordt om zijn muziek en sfeer, zijn er kritieken over de soms onhandige menu's en de pathfinding van metgezellen. Over het algemeen wordt "Secret of Mana" beschouwd als een klassieker met een blijvende invloed op het genre, ondanks enkele tekortkomingen.
Cijfer:
8,5

Productbeschrijving


Wowie! Secret of Mana is een Fantastische actie-RPG die je rechtstreeks in een magische wereld vol avontuur en mysterie stort! Dit meesterwerk, ontwikkeld door Square (nu Square Enix), draait om een jongen die per ongeluk een magisch zwaard ontdekt en het lot van de wereld in zijn handen houdt. Samen met zijn vrienden, een meisje en een sprite, moet hij het opnemen tegen de kwaadaardige keizer en een oude vijand, de Mana Beast! De game biedt real-time gevechten, een diepgaand verhaal en een unieke ring-menu-interface die het wisselen van wapens en magie super eenvoudig maakt. Het is echt een avontuur dat je niet wilt missen!

Historische Context


Secret of Mana werd oorspronkelijk uitgebracht in 1993 en was een revolutionaire game voor zijn tijd! Het was een van de eerste games die coöperatieve multiplayer mogelijk maakte op de Super Nintendo, waardoor vrienden samen konden spelen. Dit maakte het spel meteen een hit en het is sindsdien een geliefde klassieker gebleven. In de loop der jaren zijn er remakes en ports uitgebracht voor verschillende platforms, maar niets haalt het bij het origineel op de Super Nintendo. Het is een game die een blijvende impact heeft gehad op het RPG-genre!

Recensies van Experts


"Secret of Mana is een tijdloze klassieker die nog steeds schittert met zijn prachtige graphics, meeslepende verhaal en innovatieve gameplay-mechanieken." - IGN

"Een van de beste RPG's van de 16-bit era. Secret of Mana biedt een betoverende wereld die je keer op keer wilt verkennen." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van klassieke RPG's en avontuurlijke verhalen. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar een nostalgische trip, of een nieuwkomer die een stukje gamegeschiedenis wil ervaren, Secret of Mana heeft voor ieder wat wils! Vooral spelers die houden van coöperatieve gameplay zullen enorm genieten van de mogelijkheid om samen met vrienden dit epische avontuur te beleven.

Vergelijkbare Games


Als je Secret of Mana geweldig vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar "Chrono Trigger" en "Final Fantasy VI." Beide games zijn eveneens ontwikkeld door Square en bieden diepgaande verhalen en prachtige werelden om te verkennen. Daarnaast zijn "The Legend of Zelda: A Link to the Past" en "Illusion of Gaia" ook Fantastische avonturen die je niet wilt missen!

Mr M's Vrije Tijd


Haha! Wanneer ik niet bezig ben met het helpen van klanten bij MarioSNES.nl, breng ik graag tijd door met mijn beste vrienden Yoshi en Luma. We houden van het spelen van oude klassiekers zoals Secret of Mana. Er gaat niets boven een avondje co-op gaming en het verslaan van de Mana Beast! Bovendien vind ik het heerlijk om door de prachtige werelden van deze games te wandelen en alle geheimen te ontdekken. Het leven is gewoon Fantastisch als je zoveel plezier kunt hebben!
Secret of Mana

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Secret of Mana

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Easter Egg/Glitch - 1 Geheim

Easter Eggs en Glitches:
Heel makkelijk oneindig veel GP!
Fernan
340
Ga naar het ondergrondse ¨Dwarf Village¨ en ga dan naar de plaatselijke winkel, koop daar een ¨Candy¨ en ¨Medical Herb¨. Verlaat vervolgens het menu en ga naar je eigen spullen, zet de cursor op ¨Medical Herb¨ en verlaat nu je eigen inventory. Praat daarna weer met de verkoper en kies ¨Sell¨ en verkoop je ¨Candy¨ en ¨Medical Herb¨. Verlaat het menu nog 1 keer en praat weer met de verkoper, kies ¨Sell¨ en verkoop je ¨Magic Rope¨. Het spel ziet dit item als een ¨Blat¨ en geeft je er daarom 29666 GP per stuk voor! Blijf je ¨Magic Rope¨ verkopen totdat je uiteindelijk tot een bedrag krijgt van 9.999.999 GP!

 

Geheimen:
Geheime kamer in Lemlian Castle
Fernan
340
Ga naar het eiland van Tasnica en ga vervolgens naar Lemlian Castle, en dan naar de ruimte met de brug. Daar kun je een verkoper zien. Ga achter de bar van de verkoper en loop in de muur waarna je vervolgens in de geheime kamer bent terechtgekomen!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg