x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

F-Zero - SNES All in 1!

Kopen:

F-Zero
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
23.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot F-Zero

Afbeelding voor  F-Zero

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:1992
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Goede Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  F-Zero

Afbeeldingen

Ga jij voor die extra boost aan het begin van de race?
Ga jij voor die extra boost aan het begin van de race?
afbeeldingen voor F-Zero
Heey, waar is iedereen nou? Een solo race?
Heey, waar is iedereen nou? Een solo race?
Beoordelingen voor   F-Zero

Beoordelingen F-Zero

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

1137
15 jaar
De snelste SNES game!
De eerste game in de klassieke F-Zero serie. Dit is een futuristisch racespel uit 1992. In dit spel bestuur je de premiejager, Captain Falcon en zijn racewagen, the Blue Falcon.

Het spel gebruikt een functie van de SNES genaamd ’Mode 7’. Dit zorgt voor F-Zero’s iconische (en vrij indrukwekkende) 3D-achtige graphics.
Lees meer...

Het is een heel snel en vrij moeilijk racespel. Iedere wagen heeft een energiemeter. Deze vermindert wanneer je andere wagens aanraakt of de rand raakt. Wanneer deze op is is het game over. Je kunt je energiemeter opladen bij de start/finish van de racebaan. Als je van de baan afvalt is het ook meteen game over. Dit geeft de game wat uitdaging, vergeleken met andere racespellen zoals Super Mario Kart. Het is alleen wat jammer dat de game geen multiplayer heeft.

De graphics zijn wat verouderd en de moeilijkheid is soms iets te hoog, maar het is een klassieke SNES game die alle race fans zouden moeten spelen.
Verberg.
Cijfer:
8,0

11100
29 jaar
De 1e in de F-Zero serie
F-zero uitgebracht in 1992, een grondlegger voor de racing games. Deze game was destijds een doorbraak, graphics op en top. In het heden is dit wat veranderd en is het een heel moeilijk spel!
Kies je racer en vlieg met waanzinnige snelheden over de baan! Deze klassieker moet je gewoon in de collectie hebben, het liefst natuurlijk compleet in doos!
Cijfer:
9,0

5209
21 jaar
Indrukwekkend racespel!
"F-Zero" voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) is een baanbrekend futuristische racespel dat indruk maakte met zijn snelle gameplay en grafische prestaties. Met futuristische voertuigen, levendige circuits en een opwindende soundtrack, leverde het een intense race-ervaring. Hoewel het ontbreken van multiplayer en een leercurve voor sommigen uitdagend kon zijn, wordt "F-Zero" over het algemeen beschouwd als een klassieker die de basis legde voor latere racespellen.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

4764
15 jaar
De beste racegame op de Super Nintendo!
F-Zero is een geweldige racegame op de Super Nintendo. Racend over super lastige racebanen met scherpe bochten geeft een geweldig gevoel. Het beste is als je de muziekjes hoort van de eerste twee banen: Mute City & Big Blue. Geloof mij maar, je bent direct in de stemming voor wat F-Zero.

Wel heeft deze geweldige racegame geen multiplayer, dit is een erg groot nadeel. Stel, je zoekt een goede multiplayer racegame, dan verzoek ik je om Super Mario Kart te kopen en niet F-Zero.

Mijn conclusie is dat dit een geweldige racegame is. Wel is het erg treurig dat er gaan multiplayer in zit, dat had deze game echt een 10 gemaakt!
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor F-Zero

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Turbo start
Fernan
340
Probeer je bij F-Zero altijd al voor te lopen op de rest, maar lukt dat niet? Met deze truc kan het je lukken. Bij het aftellen bij het begin van de race kun je 3 pieptonen horen. Net nadat de 3e pieptoon is gegaan en net voordat het woord ¨GO¨ in beeld verschijnt, wil je op de gasknop drukken. Na een paar keer proberen zou het moeten lukken, veel succes!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg