x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Bomberman 2 - SNES All in 1!

Kopen:

Super Bomberman 2 Compleet Nintendo Classics Zoner Handleiding - Italiaans
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
108.49
€ 78.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Bomberman 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
45.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Bomberman 2

Afbeelding voor  Super Bomberman 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1994
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Multitap
EAN:0039854000331

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Super Bomberman 2

Afbeeldingen

Super Bomberman 2: Screenshot
afbeeldingen voor Super Bomberman 2
Afbeelding voor Super Bomberman 2

Links

Beoordelingen voor   Super Bomberman 2

Beoordelingen Super Bomberman 2

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,7

1248
21 jaar
Zeker een aanrader ! Zeker leuk om met je vrienden te spelen.
Het is BOMBERMAN 2 ! Eén van de weinige spellen waarbij multi-tap wordt gebruikt waardoor je met 4 spelers kunt spelen.
Deze versie is vrij oud, maar heeft alle klassieke items zoals kick, handschoen en slow. Ik vond het moeilijk om deze klassieke geweldige spellen als deze te vinden. Kortom een MUST Aankoop als je een multitap en 4 controllers hebt voor je SNES.
Super Bomberman 2
Cijfer:
8,5

5209
21 jaar
Explosieve Actie!
Super Bomberman 2 voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) staat bekend als een klassieker in het bommenleggende genre, en met goede reden. Het spel combineert eenvoudige, verslavende gameplay met een charmante esthetiek en biedt zowel solo- als multiplayer-ervaringen die de tand des tijds hebben doorstaan.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Super Bomberman 2 is de tijdloze gameplay. Het concept is eenvoudig: manoeuvreer je Bomberman door doolhoven, plaats bommen om vijanden te verslaan en vernietig barrières om power-ups te verkrijgen. Hoewel het basisidee ongecompliceerd is, wordt de gameplay snel uitdagend, vooral wanneer je het opneemt tegen vrienden of computergestuurde tegenstanders.
Lees meer...

Grafisch gezien heeft Super Bomberman 2 een kleurrijke en cartooneske stijl die perfect past bij de vrolijke sfeer van het spel. De personageontwerpen en omgevingen zijn eenvoudig maar effectief, waardoor de focus ligt op de actie en strategie. De sprites zijn scherp en goed geanimeerd, waardoor de explosieve chaos op het scherm tot leven komt.

De singleplayer-modus biedt een reeks uitdagende niveaus met toenemende moeilijkheidsgraden en boeiende eindbazen. De echte ster van de show is echter de multiplayer-modus. Super Bomberman 2 komt echt tot leven wanneer je het speelt met vrienden. De hectische gevechten om de laatste Bomberman te zijn die overleeft, terwijl bommen overal exploderen, zorgen voor hilarische en spannende momenten.

Een ander positief punt zijn de power-ups die tijdens het spel worden verzameld. Deze variëren van het vergroten van de explosieradius van je bommen tot het verkrijgen van extra bommen of het verkrijgen van speciale vaardigheden. Deze elementen voegen diepte toe aan de gameplay en zorgen voor strategische keuzes tijdens het spelen.

Super Bomberman 2 heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een van de meest geliefde titels voor de SNES. Of je nu op zoek bent naar een solide singleplayer-ervaring of een geweldige multiplayer-game voor een gezellige game-avond, dit spel levert explosieve actie die nog steeds garant staat voor veel plezier. Het is een must-have voor fans van retro-gaming en een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van klassieke titels.
Verberg.
Cijfer:
8,5

1032
25 jaar
Bijna hetzelfde
Super Bomberman 1 en 2 zijn bijna dezelfde spellen. In Super Bomerberman 2 heb je natuurlijk wel andere levels en uitdagingen, maar verder is het doel van het spel natuurlijk het zelfde. Je moet natuurlijke nog steeds alle blokjes weg bombarderen! :)
Super Bomberman 2
Cijfer:
6,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Bomberman 2

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Super Bomberman 2... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.