x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario Kart - SNES All in 1!

Kopen:

Super Mario Kart Nintendo Classics Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 61.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario Kart
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
46.49
40.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario Kart

Afbeelding voor  Super Mario Kart

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:1993
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496830144
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario Kart

Afbeeldingen

In dit spel speel je als tal van welbekende Mario-personages, waaronder Donkey Kong Jr.!
In dit spel speel je als tal van welbekende Mario-personages, waaronder Donkey Kong Jr.!
Hoewel de <a href = https://www.mariosnes.nl/Super-Nintendo-game.php?t=Super_Nintendo target = _blank>SNES</a> in principe een 2D-console is, lijkt het in dit spel in 3D.
Hoewel de SNES in principe een 2D-console is, lijkt het in dit spel in 3D.
Karten is misschien wel het enige waarin Bowser zo nu en dan van de Mario-broers kan winnen...
Karten is misschien wel het enige waarin Bowser zo nu en dan van de Mario-broers kan winnen...
Zelfs in zijn eigen kasteel weet Bowser Mario niet in te halen...
Zelfs in zijn eigen kasteel weet Bowser Mario niet in te halen...
Beoordelingen voor   Super Mario Kart

Beoordelingen Super Mario Kart

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

5209
21 jaar
De eerste en de beste
Super Mario Kart voor de SNES is een klassieker die niet alleen het racegame-genre heeft gedefinieerd, maar ook een van de meest geliefde en invloedrijke spellen aller tijden is geworden.

Grafisch gezien is Super Mario Kart, hoewel het inmiddels retro is, indrukwekkend voor zijn tijd. De sprites zijn scherp, de kleuren levendig en de verschillende circuits hebben elk een eigen unieke uitstraling. De iconische kartontwerpen en het bekende Mario-universum voegen een extra charme toe.
Lees meer...

De gameplay is wat Super Mario Kart echt onderscheidt. De combinatie van strakke controls, inventieve power-ups en de mogelijkheid om met vrienden te spelen, maakt het tot een tijdloze ervaring. De toevoeging van het "Mode 7"-effect voor de weergave van de tracks geeft een gevoel van diepte en snelheid.

De muziek is memorabel en draagt bij aan de vrolijke sfeer van het spel. De thema's van de tracks blijven vaak in het geheugen van spelers hangen, wat bijdraagt aan de blijvende populariteit.

De AI van tegenstanders is gebalanceerd, waardoor de race uitdagend blijft, zelfs voor ervaren spelers. Het gebruik van verschillende karts met unieke statistieken voegt een strategisch element toe aan het racen.

Al met al blijft Super Mario Kart een must-play voor elke gamer, zowel voor nostalgische waarde als voor de tijdloze en vermakelijke gameplay. Het heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een van de meest geliefde titels op de Super Nintendo.
Verberg.
Cijfer:
9,5

11100
29 jaar
Super Mario Kart het begin van een succesvolle serie
Super Mario Kart, uitgebracht in 1992 en het op 3e best verkochte Super Nintendo spel.

Leuke Race game met de vrienden van Mario, ook vijanden trouwens zoals Bowser.

In het huidige tijdperk gewoon een erg moeilijk spel maar voor de retro liefhebber een must have. Daar ik persoonlijk het vervolg beter vond op de N64 is dit toch een leuke game die je op een zaterdagavond met vrienden kan spellen. Veel verschillende racers en levels houden de boel verrassend en fris. Vergeet vooral niet de multiplayer mode te checken ;-)
Cijfer:
8,0

1032
25 jaar
Je kan het uren blijven spelen
Mario Kart is zeker een leuk spel om te hebben en te spelen. Ik heb de complete serie van de Mario spellen op de Super Nintendo en Super Mario Kart is zeker een aanrader. Het spel is gemakkelijk te spelen met de controller, heeft genoeg diversiteit in de levels en je kan het uren blijven spelen! Ik adviseer dit spel daarom ook echt aan iedereen die van de Mario spellen houdt.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

55
43 jaar
Rainbow Road en Boo's Ghost Valley!
De eerste Mario Kart met Rainbow Road en Boo's Ghost Valley. Deze vergeet je gewoon nooit meer. Springen met het veertje voor de shortcut, echt een uitdaging op de Rainbow Road. Al die verslavende melodietjes.

Een grote glimlach als ik Super Mario Kart weer speel. Je gaat gewoon weer alle courses af. En zoals altijd, spannend tot de finish!

Een topper waar een goed effect van diepte wordt opgebouwd op de SNES!
Cijfer:
9,3

4764
14 jaar
Paar foutjes...
Het begin van de legendarische racegame. Super Mario Kart is de vader van Mario Kart, dit is waar het begon. Daardoor is de game op sommige punten nog niet perfect. Bijvoorbeeld alle banen zijn erg leuk, alleen de sneeuwbanen zijn niet te doen. Ik kan mezelf net niet navigeren door die ijsblokken. Ook zijn de namen niet heel sterk in de game. Je heb bijvoorbeeld Mario Circuit 1 en dan heb je ook nog eens Mario Circuit 3, dus de namen hadden beter gekund. Verder is het een prima racegame die je niet kan missen in je collectie.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario Kart

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 1 Geheim - 1 Persoonlijke tip

Geheimen:
Turbo Start bij begin van de race
Fernan
340
Heb je moeite om op de eerste plek te komen tijdens een race? Probeer dan om een turbo boost te krijgen door net nadat de pieptoon van het eerste rode licht van Lakitu afgelopen is op gas te drukken, in het begin is het misschien moeilijk om het onder de knie te krijgen, maar het beste is het om het eerst bij Time Trial te oefenen, veel succes!

Persoonlijke tip:
Achteruit Rijden!
Super Dekker
4764
14 jaar
Ben je wel eens benieuwd welke banen er in Super Mario Kart te halen zijn als je enkel in tegengestelde richting mag rijden? Bekijk het hier, want deze YouTuber probeert het!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg