x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

The Legend of the Mystical Ninja - SNES All in 1!

Kopen:

The Legend of the Mystical Ninja Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 199.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of the Mystical Ninja

Afbeeldingen voor  The Legend of the Mystical Ninja

Afbeeldingen

Even kijken wat ik kan kopen met mijn verdienden munten!
Even kijken wat ik kan kopen met mijn verdienden munten!
Afbeelding voor The Legend of the Mystical Ninja

Links

Beoordelingen voor   The Legend of the Mystical Ninja

Beoordelingen The Legend of the Mystical Ninja

1 beoordeling - cijfer 9,5

5209
21 jaar
Het oude Japan!
The Legend of the Mystical Ninja voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES) is een tijdloze klassieker die de perfecte mix biedt van actie, avontuur en humor. Ontwikkeld door Konami, brengt dit spel een unieke en betoverende ervaring met zich mee die doordrenkt is met de rijke cultuur van het oude Japan.

Grafisch gezien biedt The Legend of the Mystical Ninja een kleurrijk en gedetailleerd 16-bits landschap dat de sfeer van het oude Japan tot leven brengt. De personageontwerpen zijn charmant, de animaties zijn soepel en de achtergronden stralen een authentieke Japanse esthetiek uit. Het spel slaagt erin om een unieke visuele identiteit te creëren die de tand des tijds heeft doorstaan.
Lees meer...

De muziek en geluidseffecten voegen een extra laag van meeslependheid toe aan de ervaring. De traditionele Japanse deuntjes en pakkende melodieën versterken de sfeer en passen perfect bij de verschillende omgevingen en situaties. Het geluid draagt aanzienlijk bij aan de onderdompeling in de wereld van de Mystical Ninja.

De gameplay van Mystical Ninja is even gevarieerd als boeiend. Het spel combineert zijwaarts scrollende actie met RPG-elementen, winkelen, minigames en zelfs korte zijwaartse-scrollende gedeelten op een luchtballon. Spelers nemen de controle over Kid Ying (Goemon) en Dr. Yang (Ebisumaru), elk met hun eigen unieke vaardigheden en wapens. Het spel moedigt coöperatieve multiplayer aan, wat de ervaring nog verder verrijkt.

Een opvallend kenmerk van Mystical Ninja is de verscheidenheid aan activiteiten buiten de hoofdverhaallijn. Van het spelen van traditionele Japanse spellen tot het deelnemen aan quizzen, het spel biedt een schat aan afwisseling die de interesse van de spelers vasthoudt. Het toevoegen van economische aspecten, zoals het verzamelen van in-game valuta voor upgrades, geeft het spel een RPG-dimensie die het onderscheidt van andere platformers uit die tijd.

The Legend of the Mystical Ninja is niet alleen een geweldige platformgame; het is een boeiend avontuur dat zijn plaats verdient onder de beste klassiekers op de SNES. Het combineert prachtige visuele elementen, meeslepende muziek en een gevarieerd gameplay-ontwerp om een ervaring te creëren die net zo gedenkwaardig is vandaag als toen het voor het eerst werd uitgebracht. Voor fans van retro-gaming en zijwaarts scrollende avonturen blijft dit spel een must-play.
Verberg.
Cijfer:
9,5

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of the Mystical Ninja

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Legend of the Mystical Ninja... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.