x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vanavond, maandag in huis.

The Lost Vikings II: Norse by Norsewest - SNES All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

The Lost Vikings II: Norse by Norsewest is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 69.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot The Lost Vikings II: Norse by Norsewest

Afbeeldingen voor  The Lost Vikings II Norse by Norsewest

Afbeeldingen

Daar zijn ze weer: De 3 Vikings uit deel 1 terug voor een nieuw avontuur!
Daar zijn ze weer: De 3 Vikings uit deel 1 terug voor een nieuw avontuur!
Dit vervolg heeft wat kleurrijkere graphics wat aan doet als wat frissere kleuren.
Dit vervolg heeft wat kleurrijkere graphics wat aan doet als wat frissere kleuren.
afbeeldingen voor The Lost Vikings II: Norse by Norsewest
Deze Viking heeft zo te zien zwemkleding onder z’n arsenaal aan!
Deze Viking heeft zo te zien zwemkleding onder z’n arsenaal aan!
Afbeelding voor The Lost Vikings II Norse by Norsewest

Links

Beoordelingen voor   The Lost Vikings II Norse by Norsewest

Beoordelingen The Lost Vikings II: Norse by Norsewest

1 beoordeling - cijfer 9,5

11100
29 jaar
Leuk en zeldzaam vervolg op deel 1
The Lost Vikings 2 een zeer zeldzaam spel om te vinden, laat staan compleet in doos.

Uitgebracht in 1997, de periode dat de Super Nintendo in z’n laatste tijd zat aangezien de opvolger de Nintendo 64 klaar stond om gelanceerd te worden. Dit verklaart ook de zeldzaamheid.
Lees meer...

Naast het feit dat het een super leuk spel is moeten collecter’s deze alleen al in het bezit hebben vanwege de zeldzaamheid.

Na Lost Vikings deel 1 ga je wederom met de 3 Vikings op pad en baan je een weg door met de Vikings samen te werken. Het spel beschikt over wat heldere kleuren en is een vertrouwd recept in een nieuw jasje.

Absolute aanrader!!
Verberg.
The Lost Vikings II: Norse by Norsewest
Cijfer:
9,5

Productbeschrijving


Wowie! Ben je klaar voor een episch avontuur? "The Lost Vikings II: Norse by Norsewest" is een Fantastische game waarin je de controle krijgt over drie dappere Vikingen ? Erik, Baleog en Olaf ? die proberen hun weg terug naar huis te vinden. Deze game is ontwikkeld door Silicon & Synapse, die later bekend zouden worden als Blizzard Entertainment. In dit vervolg op de originele "The Lost Vikings" hebben onze helden nieuwe vaardigheden en bondgenoten, zoals Fang de Wolf en Scorch de Draak. De gameplay is een mix van puzzels oplossen en platformen, waarbij je slim moet schakelen tussen de personages om de uitdagingen te overwinnen. En dat is zóóóó leuk!

Historische Context


"The Lost Vikings II: Norse by Norsewest" werd uitgebracht in 1997 voor de Super Nintendo Entertainment System (SNES). Het originele spel, "The Lost Vikings," was al een groot succes en deze opvolger bouwt daarop voort met verbeterde graphics en gameplay. De game werd geroemd om zijn humor en uitdagende puzzels en is nog steeds geliefd bij fans van retro games. Het is een stukje gamegeschiedenis dat je niet wilt missen!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "The Lost Vikings II is a delightful blend of puzzle-solving and platforming that will keep you entertained for hours." En GameSpot zegt: "The quirky characters and clever level design make this a must-play for fans of the genre."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van puzzel-platformers en retro games. Of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar een uitdaging of een nieuwkomer die wil genieten van een stukje gamegeschiedenis, "The Lost Vikings II" heeft voor ieder wat wils. Fantastisch voor zowel solo spelers als vrienden die samen willen puzzelen!

Vergelijkbare Games


Als je "The Lost Vikings II" leuk vindt, dan raad ik je ook "Donkey Kong Country" aan. Net als "The Lost Vikings II," biedt deze game een mix van platformen en puzzels, en het is ook beschikbaar voor de SNES. Of wat dacht je van "Super Mario World 2: Yoshi's Island"? De game is echt Fantastisch en dat komt niet alleen omdat mijn beste vriend Yoshi de hoofdrol heeft! We versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis.
The Lost Vikings II: Norse by Norsewest

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Lost Vikings II: Norse by Norsewest

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor The Lost Vikings II: Norse by Norsewest... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.