x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Toys: Let the Toy Wars Begin! - SNES All in 1!

Kopen:

Toys: Let the Toy Wars Begin!
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
27.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Toys: Let the Toy Wars Begin!

Kop

Specificaties

Platform:Super Nintendo
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:1993
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Afbeeldingen voor  Toys Let the Toy Wars Begin

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Toys Let the Toy Wars Begin

Links

Beoordelingen voor   Toys Let the Toy Wars Begin

Beoordelingen Toys: Let the Toy Wars Begin!

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

5209
21 jaar
Mooie platformer maar is zeker niet perfect.
De grafische presentatie van "Toys" op de SNES is degelijk, met levendige en kleurrijke sprites die passen bij het speelgoedthema van het spel. De achtergronden zijn gevarieerd en goed ontworpen, waardoor elke omgeving een eigen unieke uitstraling heeft.

Lees meer...
"Toys" biedt een solide platformervaring met strakke besturing. Spelers nemen de rol aan van een speelgoedfiguur die verschillende vijanden en obstakels moet overwinnen. De besturing is intuïtief, met responsieve acties en sprongen, wat bijdraagt aan een bevredigende speelervaring.

Het spel heeft een verscheidenheid aan levels met verschillende thema's, van speelkamers tot keukens. Elke omgeving brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en introduceert unieke vijanden die passen bij het speelgoeduniversum.

"Toys" bevat verschillende power-ups en items die de gameplay diversifiëren. Het verzamelen van speciale voorwerpen kan de speelgoedfiguur sterker maken of extra mogelijkheden bieden om vijanden te verslaan.

**Muziek en Geluid:**
De muziek en geluidseffecten in "Toys" zijn passend bij het speelse karakter van het spel. Vrolijke deuntjes en geluiden dragen bij aan de algehele sfeer en passen goed bij het speelgoedthema.

Het spel biedt een uitdagende ervaring, waarbij latere levels meer vaardigheid en precisie vereisen om te voltooien. Dit draagt bij aan de herspeelbaarheid voor spelers die op zoek zijn naar meer uitdaging.

Hoewel het verhaal niet diepgaand is, past het goed bij het speelgoedthema en zorgt het voor een leuke context voor de gameplay. De presentatie is geschikt voor alle leeftijden en heeft een luchtige, familievriendelijke uitstraling.

**Conclusie:**
"Toys: Let the Toy Wars Begin!" biedt een vermakelijke platformervaring op de SNES. Met zijn aantrekkelijke grafische stijl, gevarieerde levels en speelse atmosfeer is het een solide keuze voor liefhebbers van actieplatformspellen. Hoewel het mogelijk niet zo bekend is als sommige andere titels op het platform, verdient het toch aandacht voor zijn speelgoedthema en plezierige gameplay.
Verberg.
Cijfer:
7,5

200
18 jaar
Actie-avontuur game met veel levels en goede graphics
Toys: Let the Toy Wars Begin! voor de SNES is een heerlijke game! Het is een actie-avonturenspel waar je allemaal verschillende levels moet uitspelen om de boeven te verslaan. De levels zijn gevarieerd en leuk om te spelen. De levels in de supermarkt en het museum zijn het leukste, omdat je daar allemaal verschillende vijanden en obstakels tegenkomt. De graphics zijn ook erg goed en er staat een leuk verhaal achter de game. Ik heb veel plezier gehad met deze game!
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Toys: Let the Toy Wars Begin!

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Toys: Let the Toy Wars Begin!... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Toys Let the Toy Wars Begin

Links